Bernardo hangi ülkeye ait?

İçindekiler:

  1. Bernardo hangi ülkeye ait?
  2. Bernardo Çin malı mı?
  3. Bernardo Züccaciye kimin?
  4. Bernardo firması battı mı?
  5. Bernardo kapanıyor mu?
  6. Bernardo iflas etti mi?
  7. Bernardo batıyor mu?
  8. Bernardo kaç mağazası var?
  9. Bernardo mağazaları kapandı mı?
  10. Bernardo mağazaları kapandı mi?
  11. Bernardo kapandı mi?

Bernardo hangi ülkeye ait?

İsmi İtalyan olan ama aslında iki mühendis kardeş Ömer ve Nurettin Sözen'in 1996 yılında babalarının sahibi olduğu beyaz eşya mağazasının bir köşesinde bir faks ve bir bilgisayarla temellerini attığı sofra&mutfak zinciri Bernardo 93 mağazaya ulaştı.

Bernardo Çin malı mı?

Tedarikinin çok büyük bölümünü yurt içinden sağlayan Bernardo, yüzde 100 milli sermayeli bir Türk markasıdır.

Bernardo Züccaciye kimin?

Sofralarınızı uzmanlıkla tasarlamak hedefiyle, bir züccaciye markası olarak 1984 yılında Güner Sözen ve oğulları Nurettin Sözen ve Ömer Sözen tarafından temelleri atılan Bernardo markamızla bugün de yılların deneyimini ilk günkü heyecanla birleştirmeye devam ediyoruz.

Bernardo firması battı mı?

Züccaciye sektörünün önemli markalarından biri olan Bernardo, İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla 18 Mayıs tarihi itibarıyla iflas etti. Şirketin tasfiye işlemleriyle ilgili olarak İstanbul 1. İflas Dairesi yetkilendirildi.

Bernardo kapanıyor mu?

Sektörün önemli markalarından Bernardo İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla saat 14.06 itibariyle iflas etti. ... Karar sonrası Bernardo'nun faaliyette olan mağazaları da İstanbul 1. İflas Müdürlüğü tarafından mühürlenerek kapatıldı.

Bernardo iflas etti mi?

Züccaciye sektörünün önemli markalarından biri olan Bernardo, İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla 18 Mayıs tarihi itibarıyla iflas etti. Şirketin tasfiye işlemleriyle ilgili olarak İstanbul 1. İflas Dairesi yetkilendirildi.

Bernardo batıyor mu?

Sektörün önemli markalarından Bernardo İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla saat 14.06 itibariyle iflas etti. Şirketin tasfiye işlemleriyle ilgili olarak İstanbul 1. İflas Dairesi yetkilendirildi.

Bernardo kaç mağazası var?

13.700 m2 alana sahip 92 mağazaya ulaştık. Bernardo olarak, 56 kişi merkez yönetim ofisimizde, 488 kişi mağaza operasyonumuzda ve 36 kişi de lojistik birimimizde olmak üzere toplam 580 kişi çalışmaktadır.

Bernardo mağazaları kapandı mı?

Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla saat 14.06 itibariyle iflas etti. mağazası bulunan Bernardo'nun tüm mağazaları mühürlendi.

Bernardo mağazaları kapandı mi?

Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla saat 14.06 itibariyle iflas etti. Şirketin tasfiye işlemleriyle ilgili olarak İstanbul 1. ... Karar sonrası Bernardo'nun faaliyette olan mağazaları da İstanbul 1. İflas Müdürlüğü tarafından mühürlenerek kapatıldı.

Bernardo kapandı mi?

Konkordato sürecinden ekonomik olarak toparlanamadan çıkan Bernardo hakkında iflas karar verildi. Karar sonrası Bernardo'nun faaliyette olan mağazaları da İstanbul 1. İflas Müdürlüğü tarafından mühürlenerek kapatıldı.