Trabzonspor Müzesi paralı mı?

İçindekiler:

  1. Trabzonspor Müzesi paralı mı?
  2. Trabzonspor Müzesi'nde kaç kupa var?
  3. Trabzonspor Kupa Müzesi nerede?
  4. Beşiktaş müzesinde kaç kupa var?
  5. Troya Müzesi kaç TL?

Trabzonspor Müzesi paralı mı?

Giriş Ücreti : 10 TL - Durum : KAPALI, Hafta sonu kapalıdır. Trabzon Müzesi olarak düzenlenen konak, Zeytinlik Caddesinde, 1900'lü (1898-1913) yılların başlarında Banker Kostaki Teophylaktos tarafından büyük programlı konut olarak yaptırılmıştır. Konağın mimarlarının ismi tespit edilememiştir.

Trabzonspor Müzesi'nde kaç kupa var?

Müzede yaklaşık 600 kupa, şilt ve plaket sergilenmektedir. Trabzonspor'u oluşturan takımlardan gelen kupalar, Trabzonspor'un Şampiyonluk Kupaları büyük ilgi çekmektedir. Müze hafta içi her gün saat: 09.00-17.30, Cumartesi ise 11.00-17.00 arası ziyarete açıktır.

Trabzonspor Kupa Müzesi nerede?

Trabzon'un özgün tarihi yapılarından biri olan müze binası günümüze kadar Maraş Caddesi Halkevi Sokaktaki Sadri Şener Sosyal Tesisleri Binasının 2. Katında hizmet vermekte iken 2011 yılında yan tarafında yapılan modern bir müze binasına taşınmıştır.

Beşiktaş müzesinde kaç kupa var?

Müze, kulübün tüm branşlarından gelen 100'e yakın kupayı ve 200'den fazla forma, top, krampon, belge, plaket, şilt, bayrak, flama gibi nesneyi barındırıyor.

Troya Müzesi kaç TL?

Giriş Ücreti : 60 TL - Durum : AÇIK Müze ziyareti rampadan inerken başlamaktadır. Rampanın duvarlarında bulunan nişlerde Troya'nın farklı katmanları; mezar taşları, büyük boy heykeller, sahne canlandırmaları ve büyük boy fotoğraflarla anlatılmaktadır.