Organier kıds nedir?

İçindekiler:

  1. Organier kıds nedir?
  2. Organier kıds iştah şurubu nedir?
  3. Iştah açıcı şurup nedir?
  4. Sipraktin şurup neye iyi geliyor?

Organier kıds nedir?

Organier Kids Şurup 200 ml Çilek AromalıOrganier Kids Şurup bebek, çocuk ve erişkinlerde;Yemek yeme isteğini arttırmaya yardımcı olmak,Günlük vitamin ve mineral ihtiyacının karşılanmasına destek olmak,Bağışıklık sistemine destek olmak,Zeka gelişimine destek olmak amacıyla tavsiye edilmektedir.Organier Kids Şurup ilaç ...

Organier kıds iştah şurubu nedir?

İştah açıcı olarak, Günlük vitamin ve mineral desteğini karşılamak için, Bağışıklık sistemini güçlendirmek için, Zeka gelişimine katkı sağlamak için beslenmeye destek olarak kullanılır.

Iştah açıcı şurup nedir?

Bu gibi pek çok nedene bağlı olarak görülen iştahsızlık durumunun tedavi edilmesi için başvurulan iştah açıcı şuruplar arasında ise; Polivit, Unadix, Pediakid, Minadeks, Supravit, Sipraktin, Nutrigen, Weider Mega Wass, Perfect Weight Gain ve Max Gainer yer almaktadır.

Sipraktin şurup neye iyi geliyor?

Genellikle yaşıtlarına oranla az kiloya sahip olan ve bir türlü kilo alamayan çocukların kullandığı takviye ürün olan sipraktin çocuklarda var olan iştahsızlığı gidermektedir. Bu şurup üretildiği dönemlerde alerjik bünyeye sahip kişiler için üretilmiş olsa da zamanla iştahsızlığı giderdiği de anlaşılmıştır.