Gökçeada dan istanbul nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Gökçeada dan istanbul nasıl gidilir?
  2. Istanbul Gökçeada otobüsle kaç saat?
  3. Bozcaada Çanakkale feribot kaç saat?
  4. Çanakkale Gökçeada feribot kaç saat?
  5. Bozcaada dan Gökçeadaya nasıl gidilir?
  6. İstanbul'dan Gökçeada'ya otobüsle nasıl gidilir?
  7. Gökçeada otobüsle nasıl gidilir?
  8. Bozcaada Geyikli feribot kaç dakika?
  9. Kabatepe Gökçeada feribot süresi ne kadar?

Gökçeada dan istanbul nasıl gidilir?

İstanbul'dan kendi araçları ile Gökçeada'ya gitmek isteyen yolcular TEM otoyolu üzerinden Tekirdağ, Keşan, Gelibolu ve Eceabat yolu üzerinden ilerleyerek Kabatepe Limanına ulaşabilirler. Kabatepe Limanından Gökçeada'ya giden feribotlar bulunmaktadır.

Istanbul Gökçeada otobüsle kaç saat?

İstanbul Gökçeada arası en ucuz otobüs bileti 140 TL'dir. İstanbul Gökçeada arası en kısa otobüs seferi 8 saat 30 dakika sürmektedir. Listeden seçim yaparak dilerseniz www.govego.com üzerinden İstanbul Gökçeada otobüs biletinizi hemen şimdi online olarak kolayca ve hızlıca satın alabilirsiniz.

Bozcaada Çanakkale feribot kaç saat?

(Feribot yaklaşık 30 dakikada adaya ulaşmakta.) Bazı yol bilgileri ise şöyle: Çanakkale - Bozcaada-Geyikli Feribot İskelesi arası yaklaşık 55 kilometre ve 1 saat sürmektedir.

Çanakkale Gökçeada feribot kaç saat?

Arabalı Feribot Seferleri, Kabatepe'den kalkan arabalı feribotlar, Gökçeada merkezine 7 km. uzaklıktaki Kuzulimanı'na yanaşıyor. Deniz Otobüsü Seferleri eşliğinde ulaşmak için Çanakkale Gökçeada arası haftanın belli günleri yapılıyor. Yolculuk altmış beş dakika sürüyor.

Bozcaada dan Gökçeadaya nasıl gidilir?

Gökçeada'ya Çanakkale Merkez'den, Kabatebe'den ve Bozcaada'dan feribot seferleri mevcut. Eğer İstanbul istikametinden geliyorsanız; Gelibolu'yu geçtikten sonra Eceabat'a gelmeden Kabatepe Limanı'na gidip feribota ulaşabilirsiniz.

İstanbul'dan Gökçeada'ya otobüsle nasıl gidilir?

Otobüsle. Gökçeada'ya sefer yapan iki otobüs şirketi bulunuyor ( Çanakkale Truva, Kamil Koç) Yaz döneminde İstanbul-Gökçeada arasında her gün sabah ve gece olmak üzere karşılıklı iki sefer yapılıyor. Sadece Çanakkale Truva kalkış ve varışlarını adanın içinden yapıyor.

Gökçeada otobüsle nasıl gidilir?

Gökçeada'ya ulaşmanın iki yolu var: İsterseniz Çanakkale Limanı'ndan isterseniz de Gelibolu Kabatepe Limanı'ndan. Eğer otobüsle gelecekseniz adaya otobüs seferi her zaman ve her yerden yok. Dolayısıyla Çanakkale'ye ulaşıp oradan feribotla adaya geçebilirsiniz. Otobüs saatlerinizi, feribota göre düzenlemelisiniz.

Bozcaada Geyikli feribot kaç dakika?

Arabalı Feribot Seferleri Bozcaada ile Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi arasındaki 4 mil mesafe, ortalama yarım saat sürüyor. Yaz sezonunda iki feribot karşılıklı çalışıyor. Yazın 45 dakikada bir yapılan seferler, kışın günde üçe kadar inebiliyor.

Kabatepe Gökçeada feribot süresi ne kadar?

Yolculuk altmış beş dakika sürüyor. Not: Gestaş'tan boğaz geçişi aldığınız biletle, Kabatepe-Gökçeada feribotuna ücretsiz bir şekilde binebilirsiniz.