SGK kaydı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. SGK kaydı nasıl yapılır?
  2. E devletten SGK kaydı nasıl alınır?
  3. Sosyal Güvenlik No nereden bakılır?
  4. SGK kaydı izin belgesi yerine geçer mi?
  5. SGK kaydı nasıl çıkarılır?

SGK kaydı nasıl yapılır?

kimlik numarası ile turkiye.gov.tr internet sitesi üzerinden e-Devlet sistemine giriş yapılır. Sisteme giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler bölümünden Sosyal Güvenlik Kurumu bölümüne girilir. Açılan menü içerisinden hizmet dökümü sorgulama bağlantısı tıklanarak, SGK hizmet dökümü sorgulaması yapılmış olur.

E devletten SGK kaydı nasıl alınır?

Kredinizi kullanmak için son bir adım kaldı!
  1. e-Devlet şifrenizi kullanarak veya ING İnternet Şubesi'ndeki e-Devlet butonunu tıklayarak e-Devlet sistemine giriş yapın,
  2. e-Hizmetler'den SGK Tescil ve Hizmet Dökümünü'nü seçin.
  3. Barkodlu Belge Oluştur seçeneğini tıklayarak e-posta gönder'e basın,
Daha fazla öğe...

Sosyal Güvenlik No nereden bakılır?

SSK sicil numarası en basit şekilde e-devlet üzerinden öğrenilir. E-devlet kapısından SSK sicil numarası sorgulaması yapılmaktadır. Kişi e-devlet şifresi ve TC kimlik numarası ile birlikte e-devlet portalına giriş yapar.

SGK kaydı izin belgesi yerine geçer mi?

Kişilerin e-devlet ekranı üzerinden temin edebilecekleri bu belge kişinin çalıştığı kuruma dair detaylara yer verdiğinden çalışma izin belgesi yerine kullanılabiliyor.

SGK kaydı nasıl çıkarılır?

e- Devlet Kapısı → Sosyal Güvenlik Kurumu → SGK Tescil ve Hizmet Dökümü kısmından sağ üst kısımda bulunan “Barkodlu Belge Oluştur” linkine tıklayarak SGK onaylı üzerinde barkod bulunan hizmet dökümü alabilirsiniz.