Antika pazarı ne zaman Ankara?

İçindekiler:

  1. Antika pazarı ne zaman Ankara?
  2. Ankara iskitler bit pazarı ne zaman kuruluyor?
  3. Sinop Halk pazarı hangi gün?
  4. Yalova semt pazarı hangi gün?
  5. Ankara Bit Pazarı hangi semtte?

Antika pazarı ne zaman Ankara?

Ankara'nın Ayrancı semtinde her ayın ilk pazar günü kurulan antika pazarı Türkiye'nin en önemli ikinci el antika, sanat pazarı olma özelliğine sahip.

Ankara iskitler bit pazarı ne zaman kuruluyor?

Kentsel dönüşüm bekleyen alanda haftanın üç günü bitpazarı kuruluyor. Ellerindeki eşyaları satmak isteyenler, cuma günü sabahtan geldikleri bölgede pazar günü akşam saatlerine kadar tezgâh açıyorlar.

Sinop Halk pazarı hangi gün?

Burası eskiden olduğu gibi nostaljik olarak perşembe pazartesi hizmet verecek. Aşiyan pazaryeri de çarşamba ve pazar günleri devam edecek. Yani Sinop'ta pazartesi, perşembe, cumartesi ve pazar günü pazar kurulmuş olacak" dedi.

Yalova semt pazarı hangi gün?

Her Salı günü kurulacak olan pazaryeri halka hizmet verecek. Her geçen gün büyüyen ve gelişen kentimizdeki gelişimin en büyük pay sahibi olan Yalova Belediyesi yaptığı hizmetlerle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Ankara Bit Pazarı hangi semtte?

Eskiciler ve bit pazarı Ankara sorusunun yanıtını Samanpazarı, Ayrancı ve Çankaya olarak verebiliriz. Eski adı Hergele Meydanı olarak da bilinen Ulus ilçesi Samanpazarı semtindeki İtfaiye Meydanı; antikadan beyaz eşyaya, mobilyadan endüstriyel ürünlere kadar pek çok şeyin satıldığı bir alan.