İGDAŞ'ın telefon numarası kaç?

İçindekiler:

  1. İGDAŞ'ın telefon numarası kaç?
  2. İGDAŞ borcundan dolayı kapanan doğalgaz nasıl açılır?
  3. İGDAŞ abonelik nasıl yapılır?
  4. Istanbul doğalgaz aboneliği nasıl yapılır?

İGDAŞ'ın telefon numarası kaç?

- DOĞAL GAZ ACİL için 187, - Öneri Talep ve Şikayetleriniz için ALO 153 (İstanbul dışından arayanlar + 0000) , www.igdas.istanbul ve İGDAŞ BEYAZ MASA'lardan bize ulaşabilirsiniz.

İGDAŞ borcundan dolayı kapanan doğalgaz nasıl açılır?

Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz. Abone tüm borcunu ödedikten sonra, dağıtım şirketini başvurduğunda iki iş günü içerisinde doğal gaz açılışı gerçekleştirilir. Borçtan dolayı yapılan gaz kesme işlemi için açma kapama ücretini de ödemeniz gerekir.

İGDAŞ abonelik nasıl yapılır?

Bağlantı anlaşması işleminizi, İGDAŞ internet sitesinden online bağlantı anlaşması tıklayarak yapabilir veya İGDAŞ Hizmet Binalarında bulunan Müşteri Hizmetleri Şefliklerinden yaptırabilirsiniz. Binanızda doğal gaz servis kutusu yoksa, İGDAŞ yasal süre içerisinde servis kutusu bağlantısını yapacaktır.

Istanbul doğalgaz aboneliği nasıl yapılır?

E Devlet adresi üzerinden TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek açılan sayfaya bulunduğunuz bölgenin doğalgaz şirketi ismini yazarak Abonelik Sözleşmesi Başvurusu'na tıklayıp Şartnameyi kabul etmeniz gerekiyor. aşamalarını doldurarak doğalgaz aboneliğinizi internet üzerinden gerçekleştirmiş olacaksınız.