Beşiktaş stadı hangi ilçede?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş stadı hangi ilçede?
  2. Vodafone Park hangi semtte?
  3. Vodafone Arena hangi ilçede?
  4. Vodafone Park kime ait?
  5. Stadyumlar devletin mi?
  6. Beşiktaş'a gitmek için hangi metrobüs Durağı?

Beşiktaş stadı hangi ilçede?

BJK İnönü Stadyumu 41.038723 enlem ve 28.995832 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Vişnezade Mh. ve Beşiktaş ilçesine bağlıdır. BJK İnönü Stadyumu haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Vodafone Park hangi semtte?

Vodafone Park, ya da BJK İnönü Spor Kompleksi Vodafone Park İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan 42.590 izleyici kapasiteli çok amaçlı stadyum.

Vodafone Arena hangi ilçede?

Vodafone Arena 41.039230 enlem ve 28.994659 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Vişnezade Mh. ve Beşiktaş ilçesine bağlıdır.

Vodafone Park kime ait?

Beşiktaş Vodafone Park/Sahipleri

Stadyumlar devletin mi?

Bütün stadyumlar Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne ait. Sadece “üst kullanım” hakları belli bir bedel karşılığında ya 10 yıllık ya da 49 yıllık sözleşmelerle kiralanıyor. TT Arena'nın inşa süreci Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu ile kıyaslanıyor çoğu kez. “Feherbahçe'ye neden devlet desteği yapılmadı” deniyor.

Beşiktaş'a gitmek için hangi metrobüs Durağı?

Beşiktaş'a metrobüs kullanarak ulaşım sağlamak için en yakın olan metrobüs durağından metrobüse binip Zincirlikuyu durağında inmelisiniz. Zincirlikuyu'da indikten sonra köprünün üzerinden Beşiktaş'a giden tüm otobüs ve minibüsleri kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.