Migros jet ne demek?

İçindekiler:

  1. Migros jet ne demek?
  2. Migros Jet alkol var mı?
  3. Migros jet nasıl kullanılır?
  4. Migros neden 5M?
  5. 5M Migros bayramda açık mı?
  6. Benzinlikte alkol var mı?
  7. Migros Sanal Market her ilde var mı?

Migros jet ne demek?

M-Jet, Migros'un yeni projesi. Konseptleri dar alana mümkün olduğunca fazla çeşit ürün sığdırabilmek. 125 metrekarelik dükkanlarda çeşit ürün bulunuyor. Böylece her mahallede süpermarket içerikli bir bakkal Migros olması hedefleniyor.

Migros Jet alkol var mı?

Yani Migros'ta da Cumartesi ve Pazar günleri alkol satışı yok.

Migros jet nasıl kullanılır?

Buna göre; Migros mağazasına giren bir müşteri, alışverişini tamamladıktan sonra hiç sıra beklemeden; 'jet kasa'nın başına geçip; belirtilen sesli ve görsel uyarılarla önce indirimler için Migros Club kartını geçiriyor, alışveriş sepetindeki ürünleri tek tek ekranın önündeki platforma koyarak okutuyor.

Migros neden 5M?

halk zaten mağazaya açıldığından beri 5m migros diyordu. halbuki böyle bir konsept ve isim 08.09.2007 tarihine kadar şirkette yoktu. sonunda halkın dediği oldu ve migros, hipermarketlerine "5m" adını verdi. ...

5M Migros bayramda açık mı?

Migros çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu her gün 09.00-22.00 arasıdır. Migros marketleri öğle arası tatili vermemektedir. Migros; resmi tatil günlerinde, Ramazan ve Kurban bayramlarında da hizmet vermektedir. . Ancak bayram tatillerinde çalışma saatleri değişiklik gösterebilmektedir.

Benzinlikte alkol var mı?

BENZİN İSTASYONLARINDA 'ALKOLLÜ İÇKİ' SATIŞI YASAKLANDI! İçişleri Bakanlığı ve Merkez Kaymakamlığı benzin istasyonlarında alkollü içki satışı yapılmasını yasakladı. ... Arslan, yasağın nedeninin "alkollü araç kullanılmasını önlemek” olduğunu kaydetti.

Migros Sanal Market her ilde var mı?

“En çok sipariş gelen şehirlerin başında İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya gibi büyük illeri ve Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye gibi yazlık bölgeleri öncelikli söyleyebiliriz.”