WhatsApp son gün ne zaman?

İçindekiler:

  1. WhatsApp son gün ne zaman?
  2. WhatsApp Sözleşmesi ne zamana ertelendi?
  3. WhatsApp sözleşmesi kabul ettiğimi nasıl anlarım?
  4. WhatsApp ne olacak?

WhatsApp son gün ne zaman?

WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesi için son tarih geldi: Kabul etmeyen kullanıcıları neler bekliyor? Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın veri paylaşımıyla ilgili gizlilik sözleşmesinin kabul edilmesi için belirlediği son tarih 15 Mayıs sonunda geldi.

WhatsApp Sözleşmesi ne zamana ertelendi?

Son dakika: Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan, kullanıcılarına dayattığı skandal gizlilik sözleşmesinin ardından oluşan tepkiler üzerine yeni bir hamle geldi. WhatsApp'ın tarihi itibarıyla yürürlüğe gireceğini duyurduğu yeni gizlilik sözleşmesi 15 Mayıs'a ertelendi.

WhatsApp sözleşmesi kabul ettiğimi nasıl anlarım?

Whatsapp uygulamasını kullandığınız anda aniden çıkan sözleşme uyarısına onay verip vermediğinizi hatırlamıyorsanız, 8 Şubat gününe kadar WhatsApp kullanırken, eğer sözleşme uyarısı tekrar karşınıza çıkarsa kabul etmediğinizden dolayı çıkacaktır. 8 Şubat'a kadar tekrar bir sözleşme uyarısı gelmediyse sözleşmeyi ...

WhatsApp ne olacak?

15 Mayıs'tan itibaren WhatsApp, tüm kullanıcılara yeni sözleşme gönderecek. ... Buna rağmen sözleşme imzalanmadığı takdirde, kullanıcıların sohbetlere ve diğer kullanıcıların listesine erişimleri kısmi olarak engellenecek. Bundan sonraki aşamada kullanıcılar sadece mesajlarını görebilecek, devamını okuyamayacak.