Lions Vakfı kimin?

İçindekiler:

  1. Lions Vakfı kimin?
  2. Lion hangi ülkede?
  3. Leo günü ne demek?
  4. Agora Leo Kulübü nedir?
  5. Asbaşkan ne anlama gelir?
  6. Lion nereye bağlı?

Lions Vakfı kimin?

Fahrettin Kerim Gökay tarafından kurulmuştur. Dünyada 200 ülkede, 47.000 Lions Kulübü, 1.4 Milyon Lion; Türkiye'de 300'den fazla Lions Kulübü, 6000'e yakın Lion vardır. Lion'ların ana amacı gönüllü olarak dünya toplumuna karşılıksız hizmet etmektir.

Lion hangi ülkede?

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği'nin Merkezi halen ABD'nin Illinois eyaletinin Chicago kentindedir. Uluslararası Merkez'de Lions'un tüm yönetim birimleri yer almaktadır.

Leo günü ne demek?

Değerli Lion ve Leolar; 5 Aralık 1957'de başlayan Dünya Leo hareketinin güçlenerek geldiği bu günlerde, Türk Leo'ları olarak Ulu Önderimiz Atatürk'ün izinde, “liderlik, deneyim, olanak yaratmaktır” sloganını yaşıyor ve yaşatıyor olmaktan mutlu ve gururluyuz.

Agora Leo Kulübü nedir?

Leo kulüpleri, Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği bünyesinde faaliyet gösteren, dünyanın en yaygın ve büyük gençlik organizasyonunudur. Leo kulüplerinin amacı 18 – 30 yaş aralığındaki üyelerine liderlik nitelikleri kazandırmak, bunu yaparken de çevrelerine faydalı olmalarını sağlamaktır.

Asbaşkan ne anlama gelir?

asbaşkan için 1 adet anlam bulundu. İkinci başkan.

Lion nereye bağlı?

Lyon, Fransa'nın güneydoğusunda bulunur ve ülkenin Auvergne-Rhône-Alpes bölgesinin başkentidir. Fransa'nın gastronomi başkenti olarak zihinlerde yer etmiş kent Paris ve Marsilya'dan sonra ülkenin üçüncü büyük şehridir.