Modalife düğün paketleri kaç para?

İçindekiler:

  1. Modalife düğün paketleri kaç para?
  2. Moda Life kime ait?
  3. Modalife güvenilir mi?
  4. Moda Life nerede üretiliyor?
  5. Modalife misyonu nedir?
  6. Modalife kaç yılında kuruldu?
  7. Dugun paketinde neler var?
  8. Koltuk takımı Nelerden Oluşur?
  9. Istikbal nasıl bir marka?
  10. Amasya'da Modalife var mı?
  11. Modalife kaç kişi çalışıyor?
  12. Modalife Genel Müdürü Kimdir?
  13. Modalife ürünleri kaç yıl garantili?
  14. Koltuk Takımı ile oturma grubu arasındaki fark nedir?
  15. 3 3 1 1 koltuk takımı nedir?
  16. İstikbal en iyi yatağı hangisi?
  17. İstikbal nerenin markası?
  18. Niğde'de Modalife var mı?

Modalife düğün paketleri kaç para?

Modalife Mobilya Akça Düğün Paketi Fiyatı; 6.990 TL.

Moda Life kime ait?

Serbest kalan Kırıkkale Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Şahin ve Moda Life mobilya mağazaları zinciri sahibi Hasan Basri Tonga, Kırıkkale'nin İşler Pastaneleri sahibi Mehmet İşler, Sarıoğulları Marketler sahibi Fatih Sarı hakkında itiraz üzerine yakalama kararı çıkmıştı.

Modalife güvenilir mi?

Modalife.com güvenilir mi modalife güvenli bir site mi? soru işaretlerine yönelik web sayfalarını incelediğimizde sitenin güvenlik alt yapısına sahip olduğunu görmekteyiz. Modalife tüm güvenlik sertifikalarına sahip web sayfası ile güvenli alışveriş yapacağınız online alışveriş sitelerinden biridir.

Moda Life nerede üretiliyor?

Markalaşma yolculuğumuz 1990'lı yıllara dayanan, kısa zamanda Ankara'da bir atölyeden toplamda 150 bin metrekare'ye varan kapalı alana sahip 3 adet fabrikaya, tek bir mağazadan Türkiye genelinde 140'dan fazla şube ve bünyemizde 2000'in üzerinde çalışan bulunan büyük bir yapıya kavuştuk.

Modalife misyonu nedir?

MODALİFE MOBİLYA MİSYONU İnsan ve doğayla barışık ürünleriyle her gelir grubundan kişilere hizmet veren ve bireyin yaşam kalitesini arttıran evrensel bir şirket olmak.

Modalife kaç yılında kuruldu?

1990 Modalife/Kuruluş

Dugun paketinde neler var?

Düğün paketleri ile mutfakta gerekli olan küçük elektronik eşyalar, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, fırın, set üstü ocak gibi beyaz eşyaların yanı sıra, yatak odası takımı, koltuk takımı, bebek takımı, halı ve perde gibi bir evin ne tür eşyaya ihtiyacı varsa bu paketin içinde mevcuttur.

Koltuk takımı Nelerden Oluşur?

Koltuk Takımı Nedir ve Özellikleri Nelerdir? İsminden de anlaşıldığı gibi koltuk takımı, takım halindedir ve takım olarak satılmaktadır. Bu takım, 1 tane 3 kişilik, 1 tane 2 kişilik, 2 tane de tek kişilik takımdan oluşur. Farklı konsept ve modelleri bulunur.

Istikbal nasıl bir marka?

Türkiye'nin en büyük mobilya firmalarından biri olan İstikbal, hem yatak hem de mobilya denilince ilk akla gelen adreslerden biridir. İstikbal yatak, yatak konusunda ülkemizde lider konumdadır ve ayrıca Türkiye'nin en büyük yatak üretim tesislerinde üretilmektedir.

Amasya'da Modalife var mı?

Merhaba, Amasya ilinde mağazamız yoktur fakat teslimatlarımız mevcuttur. Ürünlerimizi incelemek ve detaylı bilgi almak için www.modalife.com adresini ziyaret edebilrsiniz. İlginize teşekkür eder, güzel bir gün dileriz. Merhaba, Balıkesir ilinde mağazamız yoktur fakat teslimatlarımız mevcuttur.

Modalife kaç kişi çalışıyor?

Modalife
TipŞirket
Kuruluş1990)
Genel merkeziPursaklar, Ankara , Türkiye
ÜrünMobilya
Çalışan sayısı2.000 (2020)
2 satır daha

Modalife Genel Müdürü Kimdir?

Sedat DEGIRMENCI - Fabrika Muduru - Modalife | LinkedIn.

Modalife ürünleri kaç yıl garantili?

Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır. 2. Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı firmamızın garantisi kapsamındadır. 3. Malın garanti süresi içinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir.

Koltuk Takımı ile oturma grubu arasındaki fark nedir?

Dolayısıyla salonlarda konforlu ve keyifli zaman geçirilmesini sağlayan bu iki oturma aracı arasındaki temel fark oturma gruplarında genel konseptin kişinin kendi tarafından belirleniyor olmasına karşın koltuk takımlarında genel, önceden belirlenmiş, profesyonel olarak tasarlanmış konseptlerin ön plana çıkıyor ...

3 3 1 1 koltuk takımı nedir?

Takım içeriği 2 adet 3lü koltuk ve 1 adet berjerden oluşmaktadır. 3'lü koltuk yataklıdır. ...

İstikbal en iyi yatağı hangisi?

İstikbal'in en iyi yatağı hangisi sorusunun cevaplarından birisi Self Clean Ultra yataktır. Özel bir teknoloji ile üretilen bu yatak, doğal yatak kumaşı ile üretilmiştir. Bu özelliği sayesinde yatak üzerinde herhangi bir leke olduğunda ortam ışığında yani gün ışığında yatak lekeleri kendisi temizleyebilmektedir.

İstikbal nerenin markası?

İstikbal Mobilya A.Ş.; 1957 yılında kurulan türk mobilya şirketi. Kayseri'de Boydak Grubunun Patronu Hacı Boydak tarafından kurulmuştur.

Niğde'de Modalife var mı?

Merhaba Belinay Hanım, Niğde'de mağazamız yoktur fakat teslimatlarımız mevcuttur. Mağazalarımızın iletişim bilgilerine http://www.modalife.com/sayfa/magazalarimiz adresinden ulaşabilirsiniz.