Istanbul Bayrampaşa hangi semte yakın?

İçindekiler:

  1. Istanbul Bayrampaşa hangi semte yakın?
  2. Bayrampaşa hangi ile bağlı?
  3. Bayrampaşa Maltepe nereye bağlı?
  4. Bayrampaşa Otogar ile Esenler Otogarı aynı mı?
  5. Kocatepe Mahallesi nereye bağlı?
  6. Bakırköy Avrupa mı anadolu mu?
  7. Maltepe hangi ilçelere yakın?
  8. Esenler Otogar ne diye geçiyor?
  9. Kocatepe hangi ile bagli?
  10. Istanbul Florya hangi semtte?

Istanbul Bayrampaşa hangi semte yakın?

İstanbul'un Avrupa yakasındadır. Doğusunda Eyüp, batısında Esenler-Güngören, kuzeydoğusunda Gaziosmanpaşa, Güneyinde Zeytinburnu ilçeleri ile sınırlı ve komşudur. Yüzölçümü 9 milyon 500 bin metrekaredir.

Bayrampaşa hangi ile bağlı?

Bayrampaşa
Bayrampaşa'nın İstanbul'daki konumu
ÜlkeTürkiye
İlİstanbul
Coğrafi bölgeMarmara Bölgesi
16 satır daha

Bayrampaşa Maltepe nereye bağlı?

Bayrampaşa - Maltepe Haritası Zeytinburnu ilçesine bağlıdır. Bayrampaşa - Maltepe haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Bayrampaşa - Maltepe posta kodu 34010. Bayrampaşa - Maltepe GPS koordinatları 41° 1´ 26.9832" ve 28° 55´ 17.7744".

Bayrampaşa Otogar ile Esenler Otogarı aynı mı?

Büyük İstanbul Otogarı ya da resmi adıyla İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı, Bayrampaşa ilçe sınırları içerisinde olmasına karşın, Esenler ilçe merkezine çok yakın olması dolayısıyla halk arasında Esenler Otogarı olarak da anılan, İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan şehirlerarası otobüs terminali.

Kocatepe Mahallesi nereye bağlı?

Kocatepe Mahallesi 41.052856 enlem ve 28.891720 boylamda yer almaktadır. Bayrampaşa ilçesine bağlıdır. Kocatepe Mahallesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Kocatepe Mahallesi posta kodu 34045.

Bakırköy Avrupa mı anadolu mu?

İstanbul'un eski semtlerinden biri olan Bakırköy, Avrupa yakasında, Marmara Denizi'nin kuzeydoğu sahilindedir.

Maltepe hangi ilçelere yakın?

Kartal, Ataşehir, Sancaktepe ve Kadıköy ilçeleri ile komşu olan Maltepe İlçesi'nin, Marmara Denizi'ne yaklaşık 7 km kıyısı vardır.

Esenler Otogar ne diye geçiyor?

15 Temmuz Demokrasi Otogarı veya eski adıyla Esenler Otogarı, İstanbul'un yoğun nüfuslu ilçelerinden Bayrampaşa'da bulunuyor. Esenler ilçe merkezine de oldukça yakın olan otogar, onlarca ulusal ve yerel otobüs firmasıyla binlerce yolcunun Türkiye'nin her şehrine ulaşımını sağlıyor.

Kocatepe hangi ile bagli?

Kocatepe, Anadolu'nun ve Türk Ulusu'nun kurtuluşunu sağlayan Büyük Taarruz'un 26 Ağustos 1922 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Paşa tarafından başlatıldığı, sevk ve idare edildiği yerdir. Afyonkarahisar'a bağlı Büyük Kalecik kasabası sınırları içinde ve 1.874 rakımlı bir tepedir. Afyonkarahisar'a 20 km. uzaklıktadır.

Istanbul Florya hangi semtte?

Şenlikköy ya da bilinen adıyla Florya, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bir mahalledir. 2000'den sonra daha da gelişmeye başlayan Florya'da, büyük balkonlu, geniş bahçeli, havuzlu evler ve siteler yoğunluktadır.