Yemeksepeti üyeliği nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Yemeksepeti üyeliği nasıl alınır?
  2. Yemeksepeti üyeliği ücretli mi?
  3. Yemeksepeti abone numarası nasıl öğrenilir?
  4. Getir yemeğe nasıl üye olabilirim?
  5. Yemek Sepeti indirim kuponu nasıl kullanılır?
  6. Yemeksepeti parayı ne zaman yatıyor?

Yemeksepeti üyeliği nasıl alınır?

Kullanıcı kayıt formu doldurularak veya sosyal medya ağları üyeliği (Facebook, Twitter, Pinterest ve benzerleri) aracılığıyla www.yemeksepeti.com adresinden veya bu adres üzerinden erişilebilen web-sitelerini kapsayan siteler üzerinden Yemeksepeti.com sistemine üye olunabilir.

Yemeksepeti üyeliği ücretli mi?

Üye olmak için bir ücret ödemem gerekir mi? Ana sayfada bulunan "Hemen kayıt olup sipariş vermek için tıklayın." butonuna tıklayarak üyelik formunu doldurabilirsiniz. Üyelik tamamen ücretsiz ve çok kolay.

Yemeksepeti abone numarası nasıl öğrenilir?

Üyelik adımlarını tamamladığınızda aktif@yemeksepeti.com'a abone numaranızı mail atarak bilgi alabilirsiniz.

Getir yemeğe nasıl üye olabilirim?

2. Başvuru ve Üyelik. 2.1. Kullanıcılar, İnternet Sitesi'nde kayıt için gerekli olan bölümleri doldurup, GSM numarasını onayladıktan sonra, şifresini girerek, işbu Koşullar dahilinde İnternet Sitesi'ni kullanmaya başlayabilir.

Yemek Sepeti indirim kuponu nasıl kullanılır?

Kupon kullanımı: Semtinizden online ödeme yapabileceğiniz bir restoran seçip dilediğiniz yemeği sepete ekleyin. Siparişi tamamlamadan önce, Sipariş Onay sayfasındaki Kuponlarım bölümündeki kuponunuzu seçin. Online ödeme seçeneği ile indirimli olarak siparişinizi tamamlayın.

Yemeksepeti parayı ne zaman yatıyor?

Paralar her on beş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs'a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.