Diş macunlarının altındaki renkler ne anlama geliyor?

İçindekiler:

  1. Diş macunlarının altındaki renkler ne anlama geliyor?
  2. Diş macununun iyi olduğunu nasıl anlarız?
  3. Herbadent Diş Macunu nedir?
  4. Diş macununda ne olmamalı?
  5. Herbadent diş macunu hangi firmanın?
  6. Herbadent diş macunu hangi ülkenin?
  7. Diş macununda fosfor var mı?
  8. Diş macununun ham maddesi nedir?

Diş macunlarının altındaki renkler ne anlama geliyor?

- Bu kareciklerden koyu renkli olanlar, özellikle siyah renkli tüp içeriğinin tamamen kimyasallardan oluştuğunu gösterir. - Kırmızı renkli olanlar ürünün p'in üzerinde kimyasal içerdiğini gösterir. - Yeşil renkli karecikler ise ürünün 0 doğal etken maddeler içerdiğini gösterir.”

Diş macununun iyi olduğunu nasıl anlarız?

Florür oranına dikkat edin: Diş macunu üzerinde yazan bilgilerden öğrenebileceğiniz florür oranı, milyonda bin oranında (1/1.000.000) olmalıdır. Florür, diş plaklarının temizlenmesinde büyük rol oynadığı için özellikle şeker hastaları mutlaka içinde doğru oranda florür bulunan diş macunları kullanmalıdırlar.

Herbadent Diş Macunu nedir?

Herbadent Bitki Özlü Diş Macunu, içeriğindeki özel mineraller ile diş mineleri üzerinde yemek, çay, kahve gibi günlük tüketilen ürünlerin oluşturduğu tartar ve plak tabakasının temizlenmesine ve dişlerinizin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı olur.

Diş macununda ne olmamalı?

Aşındırıcılar (dikalsiyum fosfat, sodyum metafosfat, kalsiyum karbonat, silika, zirkonyum, silika veya kalsiyum fosfat), Temizleyici maddeler (sodyum loril sülfat, sodyum N-Loril sorkoniset), Bağlayıcı maddeler (sodyum karboksimetil selüloz, karajenen, ksantin sakızı,alginat), Nemlendiriciler (gliserol, sorbitol ve ...

Herbadent diş macunu hangi firmanın?

Bu ürün ECE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.

Herbadent diş macunu hangi ülkenin?

Herbadent, 1897 yılında kurulan Herbadent S.R.O. bünyesinde üretilen kozmetik ürünler ve kişisel bakım ürünleri, bitkisel ürünler, kozmetik, ağız ve diş bakım ürünleri markasıdır. Herbadent s. r. o. farmasötik bitkisel ilaçlar, diş ürünleri ve bitkisel banyoların Çek Cumhuriyeti merkezli üreticisidir.

Diş macununda fosfor var mı?

Diş macununun ağırlığının aşağı yukarı üçte birini oluştururlar. Çoğu aşındırıcı madde tebeşir veya silika tabanlıdır. Dikalsiyum fosfat, sodyum metafosfat, kalsiyum karbonat, silika, zirkonyum silika veya kalsiyum pirofosfat, aşındırıcılara örnek olarak gösterilebilir.

Diş macununun ham maddesi nedir?

Diş macunlarının en temel maddesi florürdür. Çocuk, genç ve yaşlı olan her bireyin, hayatı boyunca kullanması gereken bir madde olan florür, diş yüzeyindeki deformasyonları mineralize eder. Ayrıca, diş yüzeyini de kuvvetlendirerek, bakterilerin neden olduğu asitlere karşı diş minesinin dirençli olmasını sağlar.