Türk Telekom'da gazilere indirim var mı?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom'da gazilere indirim var mı?
  2. Gaziler indirimli araba alabilir mi?
  3. Türk Telekom engelli internet ne kadar?
  4. Türk Telekom ev internetinde engelli indirimi var mı?
  5. Muharip Gaziler ÖTV'siz araç alabilir mi?
  6. Gaziler gelir vergiden muaf mı?
  7. Millenicom engelli indirimi var mı?
  8. Gaziler emlak vergisi öder mi?
  9. Türk Telekom Mobil sınırsız internet var mı?

Türk Telekom'da gazilere indirim var mı?

Türk Telekom'dan engelli, gazi ve şehit yakınlarına özel bireysel faturalı mobil tekliflerde % indirim! ... % İndirim faydasından engelli, gazi ve yakınlarından sadece bir kişi, şehit yakını olma belgesi ile 8 kişiye kadar müşterimiz yararlanabilir. Abonelik başvurusu tek kullanıcı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Gaziler indirimli araba alabilir mi?

Harp ya da vazife malulü olan bir kimse, çok sonra başka bir nedenle hayatını kaybetmiş olsa da, yakınları ÖTV'siz ve bu ÖTV matraha dahil edilmeyeceği için daha düşük KDV ödeyerek araç alma imkanına sahip. ... Kanunda şehit yakınlarına bir defaya mahsus olarak ÖTV'siz araç alma imkanı sağlanmaktadır.

Türk Telekom engelli internet ne kadar?

Evde internet paketleriyle engelleri birlikte aşıyoruz!
Kampanya Kapsamındaki PaketlerBağlantı HızıKampanya İndirimli Fiyatı
SİZİNLE FİBERNET / HİPERNET LİMİTSİZ Paketleri24 Mbps'ye kadar47,9 TL
SİZİNLE FİBERNET / HİPERNET LİMİTSİZ Paketleri24 Mbps'ye kadar41,9 TL
SİZİNLE ULTRANET LİMİTSİZ Paketleri16 Mbps'ye kadar52,9 TL
9 satır daha

Türk Telekom ev internetinde engelli indirimi var mı?

Türk Telekom, @ ve üzerinde özür durumunu belgeleyen engelli kullanıcılar için internet hizmetini, internet servis sağlayıcılara toptan olarak % indirimli olarak sunuyor.

Muharip Gaziler ÖTV'siz araç alabilir mi?

Maddenin 8. (Ek: 20/8/2016-6745/51 md.) göre şehitlerin ve hayatını kaybetmiş malullerin eş veya çocuklarından birisi, eş ve çocuğu yoksa anne veya babasından birisi tarafından bir defaya mahsus olmak üzere bedeli 330.000 TL'yi geçmeyen araçlarda ÖTV istisnası uygulanmaktadır.

Gaziler gelir vergiden muaf mı?

Hiç geliri olmadığını belgeleyenler, gelirleri sosyal güvenlik kurumlarından aldıkları aylıkla (emekli, dul, yetim, ölüm ve maluliyet aylığı) sınırlı olan kişiler, gaziler, şehitlerin dul ve yetimleri ve engelli vatandaşlar Emlak Vergisi'nden muaf tutuluyor.

Millenicom engelli indirimi var mı?

Siz de eğer engelli, şehit yakını ve gazi vatandaşlarımızdansanız, Milllenicom'un size özel sunduğu uygun fiyatlı, yüksek hızlı Engel Yok kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Gaziler emlak vergisi öder mi?

Hiç geliri olmayanlar, emekliler, gaziler, şehitlerin dul ile yetimleri ve engelli vatandaşlar, tek evi varsa Emlak Vergisi ödemez.

Türk Telekom Mobil sınırsız internet var mı?

Sınırsız 2GB paketi ile ayda 29 TL'ye 7,2 mbps hızında* sınırsız internet cebinize giriyor. Üstelik paketinizin hızlı kullanım hakkını bitirdikten sonra da bağlantınız kesilmiyor! Daha da hızlı bağlantı için 43,2 mbps Mobil Plus hızında Hızlı Sınırsız 2GB paketini deneyin! SINIRSIZ 2GB yazıp 5555e gönderin.