Dikişsiz slip ne demek?

İçindekiler:

  1. Dikişsiz slip ne demek?
  2. Dikişsiz sütyen nedir?
  3. Touch slip nedir?
  4. Lotus sutyen nedir?
  5. Destekli sütyen nedir ne ise yarar?
  6. Soft Touch slip ne demek?

Dikişsiz slip ne demek?

Seamless iç çamaşırı, tamamen dikişsiz iç çamaşırı demek değildir, giysinin gövdesinde azda olsa dikiş bulunmaktadır diğer kısımlarda dikiş yoktur. ... Seamless kullanıcıları, rahatlığını ve elbiseler üzerinde iz olmamasından dolayı seamless iç çamaşırlarını tercih etmektedirler.

Dikişsiz sütyen nedir?

Kadınlara hareket kolaylığı sağlayan, esnek ve üzerinde herhangi bir dikiş izi olmayan sütyenlere dikişsiz sütyen denir.

Touch slip nedir?

Soft Touch Slip Külot, konforundan ödün vermeyen kadınların rahatlıkla tercih edebileceği bir üründür. Modal lifleriyle dokunmuş kumaşı, yumuşacık dokusuyla duyularınıza hitap ederken güçlü nem transfer özelliğiyle sağlığınıza değer verir. İz yapmaz, bu sayede her çeşit kıyafetin altında kullanım özgürlüğü sunar.

Lotus sutyen nedir?

1. Uzun süredir kullandığım ve baya memnun kaldığım sütyen modeli. Dolgusuz olması ve göğsün nerdeyse tamamını kapatması çok rahat olmasını sağlıyor. Bu sebeple straplez olarak da kullanılabilir.

Destekli sütyen nedir ne ise yarar?

Destekli sütyenler, yalnızca küçük göğüslü kadınlar için üretilen modeller olarak algılansa da göğüslerinde sarkma olan kadınlar tarafından da sıkça kullanılır. Sütyenin alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır.

Soft Touch slip ne demek?

Suwen külot koleksiyonunun en çarpıcı parçalarından olan siyah renk Soft Touch Lacy Slip Külot, yumuşak kumaşı ile teninizin nefes almasına izin vererek terleme sorununun önüne geçiyor.