Ören yerleri öğretmene ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Ören yerleri öğretmene ücretsiz mi?
  2. Öğrenci Müzekart nasıl alınır?
  3. Müzeler üniversite öğrencilerine ücretsiz mi?
  4. Öğretmenlere nereler ücretsiz?
  5. Antik Kentler öğretmenlere ücretsiz mi?

Ören yerleri öğretmene ücretsiz mi?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sosyal medya hesabından, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenler ile 18 yaş altı ve 65 yaş üstündekilerin ülke genelindeki müzeleri ücretsiz ziyaret edebileceklerini duyurdu.

Öğrenci Müzekart nasıl alınır?

Müzekartı internetten muze.gov.tr/MuseumPass adresinden alabiliyorsunuz. Daha sonra kartınız onay aldıktan sonra kartınız 5 gün içinde kurye ile belirtilen adrese gönderiliyor. İnternetten ayrıca gideceğiniz yerde müzekart geçerli olan yerler için e-bilet alabiliyorsunuz.

Müzeler üniversite öğrencilerine ücretsiz mi?

Bakanlık, müzelerin 18 yaş altı veya 65 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz olacağını duyurdu. Öğrenci ve öğretmenleri sevindirecek bir haber, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan geldi: Eğer 18 yaş altı veya 65 yaş üstü iseniz veya öğretmenseniz tüm müzelere ücretsiz olarak giriş yapabileceksiniz.

Öğretmenlere nereler ücretsiz?

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı müze ve ören yerlerini eğitim amaçlı kullanan öğretmenler ücretsiz girebiliyor. Bakanlık, müzeleri ücretsiz kullanan öğretmenlerin, girişlerde öğretmen kimlik kartlarını göstermediğinden, görevli personellerle sorunlar oluştuğunu tespit etti.

Antik Kentler öğretmenlere ücretsiz mi?

Efes Antik Kenti giriş ücreti öğretmen ve öğrencilere ücretsiz.