Hakkari Mit Müdürü kimdir?

İçindekiler:

  1. Hakkari Mit Müdürü kimdir?
  2. Mustafa Emre Kılıç kimdir?
  3. Hakkari valinin ismi nedir?
  4. Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı kimdir?
  5. Tevfik Kumbasar kimdir?
  6. Resul Özdemir Kaymakam nereli?
  7. Hakkari'nin Yeni Valisi Kimdir?
  8. Hakkari 3 ağır ceza mahkemesi başkanı kimdir?
  9. Ismet çınar nereli?

Hakkari Mit Müdürü kimdir?

Protokol Listesi
ADI SOYADIGÖREVİTELEFON
Mit Müdürü
Nazmi COŞKUNİl Genel Meclisi Başkanı0438 211 85 30
İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI
Osman DOĞRAMACIYüksekova Belediye Başkan V.
170 satır daha

Mustafa Emre Kılıç kimdir?

Kaymakam Mustafa Emre KILIÇ 1987 Yılında Niğde İli Çiftlik ilçesinin Bozköy kasabasında doğdu. 2011 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Hakkari valinin ismi nedir?

İdris Akbıyık
Hakkâri Belediye Başkanı
Görevde
Makama geliş
Yerine geldiğiCihan Kahraman
8 satır daha

Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı kimdir?

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi tarafından, Adli ve İdari Yargı 2021 Yılı Ana Kararnamesi ile Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar ve Söke Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Hakkari Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Tuğrul Durmaz, Rektörümüze veda ziyaretinde ...

Tevfik Kumbasar kimdir?

Kaymakamımız Sayın Tevfik KUMBASAR 1983 Rize doğumlu olup ortaöğrenimini Rize' de, Üniversite öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamlamıştır.

Resul Özdemir Kaymakam nereli?

68 tarihinde Trabzon İli Of İlçesinde doğmuştur. İlk, Orta ve Lise tahsilini Of İlçesinde tamamladıktan sonra 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olmuştur.

Hakkari'nin Yeni Valisi Kimdir?

Necmettin Kalkan kimdir? Hakkâri Valisi Necmetin Kalkan, 1967 yılında Malatya'da doğdu. İlk ve ortaokulu Malatya'da, ortaöğrenimini İstanbul Vefa Lisesi ve Malatya Kubilay Lisesi'nde tamamladı.

Hakkari 3 ağır ceza mahkemesi başkanı kimdir?

Hâkim ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi tarafından yayınlanan Adli ve İdari Yargı 2019 yılı Ana Kararnamesi ile tayini çıkan Hakkâri 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Emrullah ÖZER ve beraberindeki hâkimler, Valimiz Sayın İdris AKBIYIK'ı makamında ziyaret ettiler.

Ismet çınar nereli?

Başsavcısı İsmet Çinar, aslen Isparta Sütçüler İlçesi'nden olup, 2012 yılında Çorum Bayat'ta göreve başladı. 2014-2016 yılları arasında Muş Adliyesi'nde, 2016-2017 yılları arasında da Kütahya'da görev yapıyordu. Evli ve 3 çocuk babası olan Çinar, ilk Başsavcılığı görevine ilçemizde başladı.