Trabzonspor golü kim attı?

İçindekiler:

  1. Trabzonspor golü kim attı?
  2. Yusuf Yazıcı ilk golü kime attı?
  3. Trabzonspor'un Birinci ligdeki ilk golünü atan oyuncu kimdir?
  4. Trabzonspor kimi transfer yaptı?
  5. Fatih Tekke kaç gol attı?
  6. Yusuf Yazıcı kaç gol attı?

Trabzonspor golü kim attı?

Trabzonspor'da golleri 15'de Nwakaeme, 58'de Vitor Hugo ve 74'de Djaniny kaydetti. Molde'nin gollerini ise 31' ve 64'de Brynhildsen, 85'de Etzaz Hussain attı.

Yusuf Yazıcı ilk golü kime attı?

22 Aralık'ta, Gaziantepspor ile oynanan Türkiye Kupası F Grubu maçına ilk on birde başlayarak Trabzonspor formasını ilk kez bir resmî maçta giymiş oldu. 'da, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanan Musa Nizam'ın yerine oyuna girdi ve Süper Lig'deki ilk maçına çıktı. 8 Mayıs'ta, 6-0 ...

Trabzonspor'un Birinci ligdeki ilk golünü atan oyuncu kimdir?

Trabzonspor, 1975-76 sezonunda ligde şampiyon olarak ertesi sezon ilk kez bir UEFA organizasyonuna (Şampiyon Kulüpler Kupası) katılmaya hak kazandı. Avrupa'da ilk maçını İzlanda temsilcisi ÍB Akraness ile oynayan ve bu takımı eleyen bordo-mavili takımın Avrupa arenasındaki ilk golünü Necmi Perekli attı.

Trabzonspor kimi transfer yaptı?

Uzun süredir sol stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor, İtalya Serie A ekiplerinden Bologna'nın 28 yaşındaki Hollandalı defans oyuncusu Stefano Denswil'i Türkiye'ye getirdi.

Fatih Tekke kaç gol attı?

Zenit forması ile 73 Premier Lig maçında 24 gol atmıştır.

Yusuf Yazıcı kaç gol attı?

Ligue 1'de bu sezon 32 maçta forma giyen Yusuf Yazıcı'nın 7 golü bulunurken, Zeki Çelik de 29 karşılaşmada 3 gol kaydetti.