KYK yemek yardımı nedir?

İçindekiler:

  1. KYK yemek yardımı nedir?
  2. KYK beslenme yardımı ne kadar?
  3. KYK yurdunda yemek paralı mı?
  4. KYK depozito ücreti ne kadar?
  5. KYK yazın yemek veriyor mu?
  6. KYK Yurt ücretli mi?
  7. Yazın KYK yurdunda kalınır mı?

KYK yemek yardımı nedir?

KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yurtlarımızda barınan öğrencilerin sağlıklı, dengeli ve ucuz beslenebilmeleri için lokanta-kantin hizmet yerleri bulunmaktadır. ... Bakanlık yurtlarında yurt ücreti ve güvence bedeli alınmadan barındırılan öğrencilere, günlük 26,00 TL beslenme yardımı yapılmaktadır.

KYK beslenme yardımı ne kadar?

KYK yurtlarında kalan öğrencilere yapılan günlük beslenme yardımı; 2020-2021 öğretim dönemi için tarihinden itibaren sabah kahvaltısı yardımı 5,00 TL, akşam yemeği yardımı ise 11,00 TL olmak üzere toplam 16,00 TL olarak uygulanmaktadır.

KYK yurdunda yemek paralı mı?

KYK yurtlarında yemek ücretli olarak sağlanıyor.

KYK depozito ücreti ne kadar?

Öğrencilerin zamanında ödemedikleri yurt ücretleri ya da yurtta yapacakları zarar karşısında ödeyecekleri güvence bedeli bir diğer adıyla öğrenciden alınan Depozito ise en düşük yurt modelinde 224 TL'den 273 TL'ye yükseldi. 2020 yılı Kyk Yurt güvence bedeli yani Kyk Depozito bedeli 273 TL olarak belirlenmiş oldu.

KYK yazın yemek veriyor mu?

Yaz okulu zamanında KYK'da yemek çıkarılmıyor. Ancak yazın yurtta kalmasak bile yurt ücretini ödüyoruz. ... Yada yazın kalmadığımız zamanlar ödeme yapmayalım veyahutta daha az bir miktar ödeyelim ki yemek paramız çıksın.

KYK Yurt ücretli mi?

KYK yurt ücretleri aylık olarak tahsil ediliyor. Kayıtlarda kayıt gününün de ücreti alınıyor. Kayıt sildirmelerde ise işlem gününden sonraki günlerin ücreti iade ediliyor. Yurt ücretleri en geç takip eden ayın onu saat 23.59'a kadar banka aracılığıyla ödenebiliyor.

Yazın KYK yurdunda kalınır mı?

KYK yaz aylarında nöbetçi yurtları açık tutmaktadır. Yaz okuluna ve ya büte kalan öğrenciler ile yabancı öğrencilerin barınabilmesi için yurtlar açık tutulmaktadır. Staj öğrencileri de nöbetçi yurtlarda kalabilmektedir.