Server Serdaroğlu nerede çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Server Serdaroğlu nerede çalışıyor?
  2. Prof Server Serdaroğlu Kimdir?
  3. Prof Dr Oya Oğuz hangi hastanede?
  4. Oya Oğuz kimdir?
  5. Cem Mat Ne doktoru?

Server Serdaroğlu nerede çalışıyor?

Server Serdaroğlu - Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı - Kadıköy.

Prof Server Serdaroğlu Kimdir?

Prof. Dr. Server Serdaroğlu Dermatoloji, uzmanıdır. Fokuslu ultrason ile yüz germe, Fraksiyonel lazer tedavisi, Mezoterapi, Leke mezoterapisi alanlarında hizmet veriyor ve Genel Deri Hastalıkları, Bölgesel Yağlanma, Mikrodermabrazyon, Prp (Platelet Rich Plasma), Yüz Gerdirme hastalıkları konusunda çalışıyor.

Prof Dr Oya Oğuz hangi hastanede?

Halen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalında Fototerapi Birimi sorumlu öğretim üyesi olup, Pigmentli Lezyonlar ve Deri Tümörleri ile Saç Hastalıkları birimlerinde görev almaktadır.

Oya Oğuz kimdir?

Oya Oğuz 1958 yılında İstanbul'da doğmuştur. ... Uzmanlık tezi basit benlerin gelişme nedenleri üzerinde olup 1993 yılında dermatoloji doçenti ünvanını almıştır ve halen çalışmakta olduğu kurum olan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde 1999 yılında profesörlüğe yükseltilmiştir.

Cem Mat Ne doktoru?

Prof. Dr. Mehmet Cem Mat Dermatoloji, uzmanıdır. Saç tedavisi, Saçta kepek, Karbon peeling, Işık dolgusu, Seboreik dermatit alanlarında hizmet veriyor ve Livedo Retikülaris, Amiloidoz, Su Çiçeği, Saç Kıran, Kalıcı Ve Geçici Dolgu hastalıkları konusunda çalışıyor.