Vodafone 15 GB Internet kaç TL?

İçindekiler:

  1. Vodafone 15 GB Internet kaç TL?
  2. Vodafone 15 GB hediye nasil alinir?
  3. Sosyal pass paketi nasıl alınır?
  4. Sosyal pass paketinde neler var?
  5. Trendyol Vodafone 15 GB Kampanyası Nasıl Yapılır?
  6. 15 GB internet ne kadar Türk Telekom?

Vodafone 15 GB Internet kaç TL?

Faturalı müşterileri için 3 ayrı teklif hazırlayan Vodafone, 'Harika 15 GB' ek paketiyle 15 GB mobil interneti 39 TL'ye, 12 ay tekrar eden 'Fırsat 15GB' ek paketiyle ise 15 GB mobil interneti 49 TL yerine 29 TL'ye sunacak.

Vodafone 15 GB hediye nasil alinir?

Vodafone aboneleri eşi dostu Vodafone'a davet ettiğinde tam 15 GB bedava internet kazanıyor. Vodafone aboneleri için geçerli olan 15 GB bedava internet nasıl yapılır işte detayları. Vodafone arkadaşını davet etmek için web sitesinden yada Vodafone yanımda uygulamasından link oluşturmanız gerekiyor. Bu iş oldukça kolay.

Sosyal pass paketi nasıl alınır?

Vodafone sosyal pass paketini yapmak için Vodafone yanımda uygulamasına girmelisiniz. Vodafone yanımda uygulaması ek paketler bölümünden “vodafone sosyal pass” paketini arama sekmesine yazın. Daha sonra satın alma işlemi için uygulama sizi yönlendirecektir.

Sosyal pass paketinde neler var?

Vodafone sosyal pass paketi İnstagram, Facebook, Twitter uygulamalarında geçerlidir ve bu uygulamalarda da kişilere sınırsız bir kullanım hakkı sunmaktadır. Bu paket Red25, Red35, Red 25 GB, Red 30 Gb, Red 40GB tarifelerini kullanan kişilere ücretsiz olarak verilmektedir.

Trendyol Vodafone 15 GB Kampanyası Nasıl Yapılır?

Ödeme alanında kodunuzu kullanarak alışveriş yaptıktan sonra haftalık 15GB internet hattınıza 24 saat içinde yüklenecektir. Kod kullanıldığında GB yüklemesi "Fırsatı Kullan" butonuna basarak kod talep ettiğiniz GSM numarasına yapılır. Hattınıza GB yüklenen tarihten 30 gün sonra kampanyadan tekrar faydalanabilirsiniz.

15 GB internet ne kadar Türk Telekom?

Selfy Fırsat 15 Paketi ayda 35 TL'ye 15GB cep​ten internet, her yöne 750 dakika ve her yöne 5000 SMS seni bekliyor! FIRSAT 15 yazıp 4545'e gönderin.