Chanel Chance Parfüm hangi renk?

İçindekiler:

  1. Chanel Chance Parfüm hangi renk?
  2. Coco Chanel nasıl bir koku?
  3. My Way nasıl bir koku?
  4. Coco Matmazel nasıl bir koku?

Chanel Chance Parfüm hangi renk?

ChanelChance EDP nasıl bir parfüm? Chance ailesinin ilk üyesi olan parfüm kadınsı ve sade bir şipre çiçek kokusu. Üst notalarında pembe biber; orta notalarında yasemin ve iris; temel notalarında ise paçuli, vanilya ve misk bulunuyor.

Coco Chanel nasıl bir koku?

2001 yılında satışa çıkarılan bu meşhur kadın kokusu üst notalarında portakal, mandalina, Bergamot ve portakal çiçeği; orta notalarında Türk gülü, yasemin, mimoza ve Ylang-Ylang; baz notalarında ise paçuli, beyaz misk, vanilya, Vetiver, Tonka fasulyesi ve Opoponax bulunuyor.

My Way nasıl bir koku?

Açık fikirli, meraklı, doğayı hisseden ve hem kendini hem de dünyayı keşfetmeye hazır olan kadınların kokusudur. Kokunun içeriğindeki bergamot, Mısır'dan gelen portakal çiçeği ile aydınlık ve parlak bir başlangıç yaparken, Hindistan'dan gelen yasemin çiçeği ile bütünleşir.

Coco Matmazel nasıl bir koku?

Kalıcılığı bir hayli yüksek olan Coco Mademoiselle, en çok zamansız oluşu nedeniyle tercih ediliyor. Kullananlar her mevsim ve ortama uyum sağladığını söylüyorlar. Kadınsı bir kokuya sahip olan parfüm gün boyu uzun saatler kokusundan hiçbir şey kaybetmiyor. Çok yumuşak, tatlı ve narin hissettiren bir parfüm.