Iş bankası para puan nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Iş bankası para puan nasıl kullanılır?
  2. Maximum kart puanları nerede kullanılabilir?
  3. Iş Bankası MaxiPuan hangi petrolde?
  4. Uçak bileti kaç MaxiMil?
  5. MaxiPuan ile yakıt alınır mı?
  6. HSBC para puan nerelerde kullanılır?
  7. Finansbank para Puan Bim'de geçerli mi?
  8. QNB Finansbank ParaPuan nerelerde kullanılır?
  9. Maximum Öde Geç nasıl kullanılır?
  10. Banka kartında puan nasıl kullanılır?
  11. Migrosta hangi kart puan kullanılır?

Iş bankası para puan nasıl kullanılır?

Maximum üyesi işyerinde alışverişinizi yapıp ödeme için kasaya geldiğinizde alışveriş tutarınızın tamamını ya da bir kısmını MaxiPuan'la ödemek istediğinizi söyleyerek, kullanılacak MaxiPuan tutarının pos cihazına girilmesinin ardından işlem onayı için şifrenizi tuşlamanız gerekiyor.

Maximum kart puanları nerede kullanılabilir?

MaxiPuanlarınızı fiziki Maximum işyerlerinde kullanabilirsiniz: Kazandığınız MaxiPuanları fiziki Maximum üye kuruluşlarında yapacağınız alışverişlerde para yerine kullanabilirsiniz.

Iş Bankası MaxiPuan hangi petrolde?

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan'lar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan'larınız 20 Ağustos 2021 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

Uçak bileti kaç MaxiMil?

Yurt içi uçak bileti alırken 1 MaxiPuan 1 MaxiMil'e eşittir. Bir takvim yılı boyunca, kampanyalar haricinde, yapılan alışverişlerden kazanılan MaxiPuanların, takip eden iki yıllık sürenin sonuna kadar kullanılması gerekmektedir. Kullanılmayan MaxiPuanlar söz konusu sürenin bitiminde silinecektir.

MaxiPuan ile yakıt alınır mı?

Maximum Kart sahipleri kazandıkları ilave MaxiPuan'ları tarihine kadar Maximum üyesi Aytemiz istasyonlarında yapacakları yakıt harcamalarında kullanabilecek.

HSBC para puan nerelerde kullanılır?

HSBC Advantage kredi kartınızdaki NakitPuanları giyimden, beyaz eşyaya, mobilyadan gıdaya HSBC Advantage anlaşmalı tüm üye işyerlerinde kullanabilirsiniz.

Finansbank para Puan Bim'de geçerli mi?

QNB Finansbank ParaPuan Kullanımı Mümkün Değil Bim, şok market Total benzin istasyonu.

QNB Finansbank ParaPuan nerelerde kullanılır?

ParaPuan
  • QNB Finansbank POS'larında yapılan harcamalarınızdan ve özel kampanyalardan ParaPuan kazanabilirsiniz.
  • ParaPuan'larınız alışverişlerde kullanılırken 0,1 Kr ile çarpılır.
  • ParaPuan'larınızı QNB Finansbank POS'u olan mağazalarda ve ParaPuan kullanımı yapılabilen e-ticaret sitelerinde kullanabilirsiniz.

Maximum Öde Geç nasıl kullanılır?

- Maximum Mobil'e girerek Pazarama altında yer alan Araçta Ödeme menüsünü seçin ve Petrol Ofisi Öde Geç bölümüne girin. - Öde Geç aktivasyon bilgi ekranlarını takip edin. - Plakanızı girip başvurarak aktivasyonunuzu yapın. - Başvurunun alındığı bilgisi tarafınıza iletilecektir.

Banka kartında puan nasıl kullanılır?

Kredi Kartı Puanı ile Alışveriş Kredi kartınızda biriken puanları alışverişlerinizde kullanabilmek için, alışveriş yaptığınız iş yerinde kullandığınız bankaya ait pos cihazın bulunması gerekiyor. Yani bankanın anlaşmalı olduğu bir üye işyerinden, biriken puanlarınızı kullanabilirsiniz.

Migrosta hangi kart puan kullanılır?

Migros'un müşterilerine sunduğu Money kart ile her harcamanızda puan biriktirebilir, biriken puanlarınızı alışverişler de kullanabilirsiniz. Market ayrıca bankalar ile anlaşması doğrultusunda banka ve kredi kartlarında biriken puanlar ile de alışveriş yapmanıza olanak tanımaktadır.