Tempur sinema Nedir?

İçindekiler:

  1. Tempur sinema Nedir?
  2. Ankara Yataklı sinema nerede var?
  3. Yataklı sinema ne kadar?
  4. Sinema yatak kaç TL?
  5. Skybox ne?

Tempur sinema Nedir?

Yatsan Tempur, sinema konsepti ile yarattığı bu özel deneyim alanıyla ziyaretçilerin ürünleri film süresi boyunca test etme imkanı veriyor. ... İki saatlik bir süreç içerisinde hem Yatsan Tempur teknolojisini deneyimleyip, hem de film keyfini evinizin konforunda hissederek yaşayabilirsiniz.

Ankara Yataklı sinema nerede var?

Tempur Sinema Salonu'nu sadece Cinemaximum Atakule'de. Tempur yataklarıyla konforlu sinema keyfini mutlaka deneyimleyin.

Yataklı sinema ne kadar?

KİŞİ BAŞI 100 LİRA Yataklı salonda film izleme keyfi kişi başına 100 lira olarak belirlendi. Kumandası ile seviyesi yükselebilen yatakların yer aldığı salonda filmler ara vermeden devam ediyor. 100 liralık ücret ile birlikte, izleyicilere mısır yanında yiyecek ve içecek de ikram ediliyor.

Sinema yatak kaç TL?

YATAKLI SİNEMA FİYATLARI Dev beyaz perdenin karşısında yatağınızda uzanarak filmi seyretmenin bedeli 2 kişilik bir loca için 150 lira. Sınırsız ve ücretsiz patlamış mısır ve içecek ikramı da yapılıyor. Salonda film arası verilmiyor, reklam yayınlanmıyor.

Skybox ne?

Skybox, iki kişilik locaların olduğu bir salon çeşididir. Localar, salonun yukarısına konumlandırılmış. Balkon benzeri ancak camla kapalı bir yerden izliyorsunuz.