Müsli sütle mi yoğurtla mı?

İçindekiler:

  1. Müsli sütle mi yoğurtla mı?
  2. Müsliye ne kadar süt?
  3. Lifalif nasıl hazırlanır?
  4. Müsli tarifi nasıl hazırlanır?
  5. Meyveli mısır gevreği kilo aldırır mı?

Müsli sütle mi yoğurtla mı?

Hazır müsliyi tercih ederseniz, süt, meyve suyu veya yoğurt ilave edebilirsiniz. Sadece suyla da lezzetli olabiliyor. Kuru müsli besin değeri daha yüksek olsun isterseniz taze meyve parçacıkları ekleyebilirsiniz.

Müsliye ne kadar süt?

Malzemeler: 1 su bardağı süt, 2 çorba kaşığı müsli, 2 çorba kaşığı kurutulmuş dut, 2 çorba kaşığı kuru üzüm, 3 çorba kaşığı kuru çilek.

Lifalif nasıl hazırlanır?

Küçük bir tencereye 1,5'ar su bardağı su ve sütü koyun. Üzerine 1 su bardağı Eti Lifalif Yulaf Ezmesi ve 1 tutam tuzu ekleyin. Orta ateşte sürekli aynı yönde karıştırarak pişirmeye başlayın. Yaklaşık 10 dakika sonra Eti Lifalif Yulaf Ezmesi iyice açılacak ve kıvamlanacaktır.

Müsli tarifi nasıl hazırlanır?

Yulaf, iri parçalar halinde kıyılmış badem ve kuru meyve karışımını ayrı bir kapta harmanlayın. Erimiş pekmez ve bal karışımını kuru malzemelerle karıştırın. Tabanını yağlı kağıt ile kapladığınız fırın tepsisine müsli karışımını yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika kadar pişirin.

Meyveli mısır gevreği kilo aldırır mı?

MISIR GEVREĞİ KİLO ALDIRIR MI? Mısır gevreğinin şeker oranı yüksektir. Aynı zamanda, birçok insan gevrek tüketirken kasesine sütün yanı sıra şeker veya bal da ekler. Uzun süre bu şekilde tüketildiğinde ise kilo vermek yerine kilo almaya sebep olabilir.