Isparta da tren var mi?

İçindekiler:

  1. Isparta da tren var mi?
  2. Isparta izmir tren bileti ne kadar?
  3. Isparta Istanbul trenle kaç saat?
  4. Ispartadan nerelere tren var?
  5. Izmir YHT nerede?
  6. Erzurum İstanbul tren yolculuğu kaç saat?

Isparta da tren var mi?

Isparta(Burdur)-İzmir(Basmane) hattında her gün karşılıklı olarak işlemekte olan Göller Ekspresi, toplamda 262 yolcu kapasiteli 4 vagonlu konforlu setlerden oluşuyor. Basmane'den saat 23:00'da, Isparta'dan 22:30'da hareket edecek trenin ortalama seyahat süresi 8 saat 30 dakika sürüyor.

Isparta izmir tren bileti ne kadar?

Göller Ekspresi Treni Isparta - İzmir arası 1. mevki tren bileti fiyatı 50.00 TL' dir. Bu rakam tam bilet fiyatıdır.

Isparta Istanbul trenle kaç saat?

ISPARTA- İSTANBUL ARASI ULAŞIM ZAMAN DİLİMİ 4 SAATE İNECEK Yüksek Nitelikli Hızlı Tren (YHT) ile ilgili teknik bilgiler ana hatları ile şöyle: «- 250 KM/ SAAT hıza uygun. - Isparta- İstanbul arası YHT ile ulaşım zaman dilimi 4 saatolacak.»

Ispartadan nerelere tren var?

Ispartadan Nerelere Tren seferleri var? Ispartadan Göller Ekspresi ile İzmir Gaziemir Adnan Menderes Havaalanı Denizli Torbalı Selçuk Aydın Nazilli ye her gün tren seferleri düzenlenmektedir.

Izmir YHT nerede?

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Polatlı YHT Garı'ndan başlayan 508 km uzunluğundaki demiryolu hattı, İzmir'in Konak ilçesindeki Basmane Garı'nda son bulacaktır. Demiryolu hattı çift hatlı, elektrikli ve sinyalizasyonlu olacak ve hat üzerinde TCDD Taşımacılık tarafından Yüksek Hızlı Tren seferleri düzenlenecektir.

Erzurum İstanbul tren yolculuğu kaç saat?

Yolculuk, yaklaşık 24,5 saat sürüyor.