Findeks paket satışı nedir?

İçindekiler:

  1. Findeks paket satışı nedir?
  2. Findeks mobil ücretsiz mi?
  3. Findeks kredi notu Öğrenme ücretli mi?
  4. Findeks mobil güvenilir mi?
  5. Findeks nasıl bir uygulama?
  6. Findeks Not danışmanı nedir?

Findeks paket satışı nedir?

Findeks ticari paketleri, alacak risklerinizi azaltmak için başvurabileceğiniz raporları içerir. Kredi Notu, Risk Raporu, Karekodlu Çek Raporu ve Çek Raporu paketlerinden ihtiyacınıza uygun olanları seçerek, ticari faaliyetlerinizi gerçekleştirirken risklerinizi etkin yönetebilirsiniz.

Findeks mobil ücretsiz mi?

Finansal hayatınızı kolayca takip etmenizi sağlayan Findeks Mobil'i 3 gün boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz. Findeks'e üye olarak, kredi notunuzu ve tüm bankalardaki bilgilerinizi istediğiniz yerden kolayca takip edebilirsiniz.

Findeks kredi notu Öğrenme ücretli mi?

Kişi ilk defa Findeks kredi notu hesaplamasından faydalanıyorsa bu hizmet ücretsiz olarak sunulur.

Findeks mobil güvenilir mi?

Güvenlidir. Findeks, sahip olduğu dünyanın en gelişmiş kimlik doğrulama yapılarından biriyle benzersiz bir hizmet sunar. Kimlik bilgilerin, sadece senin bildiğin bilgiler ile teyit edilerek, bankalardaki kayıtlı cep telefonun üzerinden çift bileşenli doğrulama yöntemi ile doğrulanır.

Findeks nasıl bir uygulama?

Findeks markası 2014 yılında hayata geçen bir finansal kontrol hizmetidir. Findeks ile bankalar ve diğer finansal kurumlardaki borç ve limitlerinizi, kredi notunuzu takip edebilir ve finansal kontrolünüzü kolayca sağlayabilirsiniz. Findeks web sitesi ve mobil uygulaması ile finansal pek çok takibinizi yapabilirsiniz.

Findeks Not danışmanı nedir?

Not Danışmanım, Kredi Notu'nu yükseltmek için alanında uzman not danışmanları tarafından Findeks Risk Raporu'nuz incelenerek size özel tavsiyeler veren hizmettir.