Apy 44 ticaret fonu nedir?

İçindekiler:

  1. Apy 44 ticaret fonu nedir?
  2. Anapara Korumalı altın Fonu Nedir?
  3. Korumalı Yatırım Fonu Nedir?
  4. Ak Portföy Para Piyasası Fonu Nedir?
  5. 46 fon nedir?
  6. Endeks fon ne demek?

Apy 44 ticaret fonu nedir?

Ak Portföy Koruma Amaçlı Şemsiye Fonu'na bağlı Özel Sektör Borçlanma Araçlarına yatırım yapan 0 Anapara Koruma Amaçlı 44. Fon; e-ticaret sektöründeki önde gelen şirketlerden oluşan hisse senedi sepetinin vade başı ve sonu arasındaki getirisine % - 5 bariyer seviyesine kadar ve iştirak oranı ( - 0 arasında ...

Anapara Korumalı altın Fonu Nedir?

Yüzde 105 Anapara Korumalı Altın Fonu sayesinde yatırımcılar, yatırım dönemi sonunda altın fiyatları yükselmemiş olsa bile vade sonunda en az yüzde 5 kazanç elde edecekler. ... Yatırımcılar, vade sonundan önce fondan ayrılmaları halinde erken çıkış komisyonu ödemeyecekler.

Korumalı Yatırım Fonu Nedir?

"Koruma Amaçlı Yatırım Fonu", belirli bir vade için, yatırımcının başlangıç yatırımının büyük bir bölümünü veya tamamını korurken bir taraftan da yatırımcıları farklı yatırım enstrümanlarının getirilerinden yararlandırmayı amaçlayan fondur.

Ak Portföy Para Piyasası Fonu Nedir?

Ak Portföy Para Piyasası Fonu, repo, özel ve kamu sektörü tahvili, bono gibi ürünlerden oluşmaktadır. Fon, Ak Portföy'ün profesyonel fon yöneticileri tarafından yönetilmektedir. Risk almak istemeyen, ancak yatırımlarının değerini ko​rumak isteyen yatırımcılar için uygundur.

46 fon nedir?

Ak Portföy Koruma Amaçlı Şemsiye Fonu'na bağlı Özel Sektör Borçlanma Araçlarına yatırım yapan %110 Anapara Koruma Amaçlı 46. Fon; sağlık sektöründeki önde gelen şirketlerden oluşan hisse senedi sepetinin vade başı ve sonu arasındaki dolar cinsinden getirisine %45 - %55 bariyer seviyesine kadar ve iştirak oranı (%60 - % ...

Endeks fon ne demek?

Endeks Fonu Tanımı Endeks fonları, bir piyasa endeksinin getirilerini izlemek için tasarlanmış yatırım fonlarıdır. Endeks, borsa, tahvil piyasası gibi piyasanın belirli bir bölümünü temsil eden bir menkul kıymetler grubudur. ... Endeks yatırım fonlarının düşük piyasa riski, maliyet ve portföy cirosu sağladığı söylenir.