ATM ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. ATM ödeme nasıl yapılır?
  2. Atm'den elektrik faturası ödenir mi?
  3. Faturaları otomatik ödeme nasıl yapılır?
  4. ATM'den kendi hesabıma nasıl para yatırabilirim?
  5. PTT internet faturası nasıl ödenir?
  6. Elektrik su faturası PTT'den odenir mi?
  7. Otomatik ödeme Talimatlarımı nasıl öğrenebilirim?
  8. ATM'den kendi Hesabima ne kadar para yatırabiliriz?
  9. PTT'den internet faturası ödenir mi?

ATM ödeme nasıl yapılır?

  1. İlk önce ATM'deki "GİRİŞ" tuşuna basılır.
  2. Kartsız İşlemler ana menüsünden "Hesaba Para Yatırma" işlemi seçilir.
  3. Parayı yatıracak kişi, gelen ekrandan kendi cep telefonu numarasını¹ girer.
  4. Para yatırılacak hesabın numarası² ve "Şube Kodu" girilerek "Evet" seçeneği seçilir.
Daha fazla öğe...

Atm'den elektrik faturası ödenir mi?

Fatura Ödemeleri Elektrik, doğalgaz​ ve su faturalarınızı Bankamız ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden, Cep Şube'den veya 444 220 00 00 Çağrı Merkezi'ni arayarak ödeyebilirsiniz.

Faturaları otomatik ödeme nasıl yapılır?

Otomatik ödemeler bir banka hesabı veya kredi kartı ile yapılır. Hesabınız üzerinden otomatik ödeme talimatı vermeniz için İnternet Şubesi veya İşCep üzerinden Ödemeler menüsüne gitmeniz ve Fatura bölümünde Ödeme Talimatı Verme seçeneğini tercih etmeniz gerekir.

ATM'den kendi hesabıma nasıl para yatırabilirim?

Öncelikle ATM'deki “GİRİŞ” seçeneği seçilir. Kartsız İşlemler ana menüsünden “Hesaba Para Yatırma” adımı seçilir. Parayı yatıracak kişi, beliren ekran üzerinden kendi cep telefonu numarasını girer. Para gönderimi gerçekleşmesi istenen hesabın numarası ve “Şube Kodu” yazılarak “Evet” tuşuna basılır.

PTT internet faturası nasıl ödenir?

Özel Telekom / Adsl Tahsilatları adına fatura ödemelerinizi tüm PTT işyerlerinden ve Pttmatiklerden yapabilirsiniz. Aynı zamanda ödemelerinizi otomatik ödeme talimatı ve İnteraktif Posta ÇekiHesabı (İPÇ)sistemi üzerinden onlineolarak gerçekleştirebilirsiniz.

Elektrik su faturası PTT'den odenir mi?

Elektirk Tahsilatları Anlaşmalı elektrik dağıtım şirketleri adına elektrik faturası ödemelerinizi PTT işyerlerinden yapabilirsiniz. Ayrıca Pttmatikler ile posta çeki hesap sahibi müşterilerimizce İnteraktif Posta Çeki Hesabı (İPÇ) sisteminden PTT işyerlerine uğramadan da ödeme yapabilirsiniz.

Otomatik ödeme Talimatlarımı nasıl öğrenebilirim?

Ana menüde en alttaki alanda bulunan "İşlem Merkezi" kategorisinin üzerine tıklayın. Açılan ekranda "Faturalarım" seçeneğine tıklayın. Önünüze gelen ekranda, sol menüden "Otomatik Ödeme Talimatı" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada ödeme talimatlarınızı görebilirsiniz.

ATM'den kendi Hesabima ne kadar para yatırabiliriz?

Günlük para yatırma limiti 20.000 TL'dir. Wincor marka ATM'ler tek seferde 40 banknot, GRG marka ATM'ler tek seferde 200 banknot, NCR marka ATM'ler tek seferde 40 banknot alabilirler.

PTT'den internet faturası ödenir mi?

Sabit ev ve işyeri fatura ödemeleriniz ile diğer Türk Telekom haberleşme araçlarına ve Türk Telekom İnternet'e ait fatura ödemelerinizi, tüm PTT işyerlerinden ödeyebilir, posta çeki hesabınızdan otomatik ödeme talimatı verebilir, Pttmatik cihazlarından ve İnteraktif Posta Çeki Hesabı (İPÇ) sisteminden fatura ...