Despacito hangi ülkenin şarkısı?

İçindekiler:

  1. Despacito hangi ülkenin şarkısı?
  2. Despacito kaç kişi dinledi?
  3. Luis Fonsi Despacito Ft Daddy Yankee hangi dil?
  4. Despacito nun klibi nerede çekildi?
  5. BTS Dynamite 24 saatte ne kadar izlendi?
  6. Butter 1 saatte ne kadar izlendi?

Despacito hangi ülkenin şarkısı?

Despacito, Porto Rikolu şarkıcı Luis Fonsi'nin 2019 stüdyo albümü Vida'dan Porto Rikolu rapçi Daddy Yankee eşliğinde bir şarkısıdır.

Despacito kaç kişi dinledi?

Klip, altı milyardan fazla izlenerek liderliği elinde tuttu. Porto Rikolu şarkıcı Luis Fonsi'nin Despacito adlı şarkısı YouTube'da ikinci kez rekor kırdı. Fonsi'nin Daddy Yankee ile birlikte seslendirdiği Despacito adlı şarkının YouTube'da yayınlanan klibi altı milyardan fazla izlenerek yeni bir rekora imza attı.

Luis Fonsi Despacito Ft Daddy Yankee hangi dil?

İnternette 4.6 milyar tıklanmayla rekor kıran, sadece Avrupa'da değil, Amerika ve Avustralya'da da zirveye çıkan 'Despacito' şarkısının yaratıcısı Luis Fonsi, “İspanyolca bir şarkının dil bariyerini yıkıp bir fenomene dönüşmesini kimse beklemiyordu” dedi.

Despacito nun klibi nerede çekildi?

En son çıkan raporlara göre,Luis Fonsi ve Daddy Yankee'nin, Porto Riko'da çekilen ve Dünya'da büyük bir hit haline gelen 'Despacito' şarkısı, ülkenin turizm gelirini %45 oranında artırdı.Bu haberi öğrendikten sonra, Luis Fonsi Instagram hesabından 'Bunu haberlerde duymak ne büyük mutluluk!

BTS Dynamite 24 saatte ne kadar izlendi?

Independent Türkçe'nin Forbes'tan aktardığı habere göre, yayımlanmasının ardından 24 saat içinde müzik videosu 72,3 milyon kez izlendi. BTS'in Ed Sheeran'la birlikte hazırladığı parça platform tarihinin, açılış gününde en çok izlenen ilk 10 videosu arasına girmeyi başardı.

Butter 1 saatte ne kadar izlendi?

Büyük ilgi gören parça bir K-pop grubunun hazırladığı ve 24 saat içinde en çok görüntülenen içerik ve YouTube'da bir günde en çok izlenen müzik videosu unvanlarını da elde etti. YouTube'un resmi verilerine göre Butter 24 saatte 108,2 milyon kez izlendi.