GSMobile kimin?

İçindekiler:

  1. GSMobile kimin?
  2. GSMobile kaç TL?
  3. GSMobile ücretli mi?
  4. GSMobile ne demek?
  5. GSMobile şampiyon tarife ne kadar?
  6. Konyacell nedir?
  7. GSMobile paket iptali nasıl yapılır?

GSMobile kimin?

Galatasaray Mobile
SloganTek takım, tek yürek, tek hat.
KurucuAvea, Galatasaray
Kilit kişilerErkan Akdemir (CEO)
SahibiTürk Telekom, Galatasaray
Websitegsmobile.com.tr
3 satır daha

GSMobile kaç TL?

Son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak GSMobile Şampiyon tarifesine gelen müşteriler için Rakipsiz 6GB Paketi'nin fiyatı aylık 29 TL, Rakipsiz 15GB Paketi'nin fiyatı aylık 39 TL'dir.

GSMobile ücretli mi?

Avea, Taraftar, TTNET ve diğer iş birliği faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla GSMobile Sınırsız 500 Tarifesine kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin aylık ücreti 45 TL'dir.

GSMobile ne demek?

Galatasaray Kulübü ile Avea'nın birlikte hayata geçirdiği GSM operatörü Galatasaray Mobile'ın (GSMobile) tanıtımı yapıldı.

GSMobile şampiyon tarife ne kadar?

'Şampiyon Tarife, 20 TL yükleme karşılığında abonelerine hem her yönü 2 dakikası 20 kuruştan arama sağlar, hem de tüm taraftar tarifeleri* ile tam 2000 dakika bedava konuşturur.

Konyacell nedir?

Turkcell'in sunduğu bir hizmet olarak Konya'yla buluşan Kent Haber ve Bilgi Servisi 444 Konyacell, önümüzdeki günlerde faaliyetlerine başlıyor. Konya ve tüm ilçelerinde bulunan Turkcell abonelerine yönelik bilgi mesaj servisi olan hizmet, tamamen ücretsiz olacak, sessiz bir şekilde bilgi ekranı olarak telefona gelecek.

GSMobile paket iptali nasıl yapılır?

Paket iptal başvurusunda bulunulmadığı müddetçe müşterinin bakiyesi yeterli seviyeye ulaştığında paket tutarı müşterinin bakiyesinden düşülerek paket yüklemesi gerçekleştirilecektir. Paket iptali için IPTAL RAKIPSIZ2GB veya IPTAL RAKIPSIZ4GB yazılarak 5555'e gönderilmesi gereklidir.