Kosgep hangi projelere destek veriyor?

İçindekiler:

  1. Kosgep hangi projelere destek veriyor?
  2. KOSGEB bayanlara ne kadar para veriyor?
  3. KOSGEB için ne mezunu olmak gerekir?
  4. Kosgep ne kadar destek veriyor?
  5. Girişimcilik Kredisi nedir?
  6. Kosgeb Destekleri Nelerdir 2021?
  7. KOSGEB 2021 destekleri nelerdir?

Kosgep hangi projelere destek veriyor?

KOSGEB HİBE DESTEK ÖDEMELERİ HANGİ SEKTÖRLERDE YAPILIR? İnşaat (Sıva işleri, yıkım, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı, çatı işleri...) Toptan ve perakende ticaret (motorlu taşıtlar, ev eşyası, hırdavat, gıda, içecek, pazar yerinde satış...) Ulaştırma ve depolama (Nakliye, kurye, ev ve işyerlerinde taşımacılık...)

KOSGEB bayanlara ne kadar para veriyor?

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alarak kendi iş yerini kurmak isteyen ev hanımlarına KOSGEB işletmesini kurması ile birlikte 5.000 TL hibe vermektedir. Daha sonra işletmesinin 1. ile 12 ay arasında çalıştırmış olduğu sigortalı işçisi sayısına göre de 20.000 liraya kadar hibe imkanı sağlamaktadır.

KOSGEB için ne mezunu olmak gerekir?

Meslek lisesi mezunu iseniz iş hayatına KOSGEB üzerinden atılabilirsiniz.

Kosgep ne kadar destek veriyor?

Küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemek ve gelişimlerine yardımcı olmak için kurulan KOSGEB her yıl düzenli olarak hibe ve faizsiz kredi imkanı sunuyor. KOSGEB, şartları yerine getiren ve başvurularını yapan işletme sahipleri için 50 bin TL ile 370 bin TL arasında hibe desteği sağlıyor.

Girişimcilik Kredisi nedir?

KOSGEB GİRİŞİMCİ KREDİSİ NEDİR? KOSGEB Girişimci Kredisi yeni iş yeri açmak isteyen girişimcilere belli şartlar altında hibe+kredi olarak verilen bir destektir. ... Kendi işinin patronu olmak isteyenler 50 bin TL hibe ve 100 bin TL ödemeli olmak üzere 150 bin TL'ye kadar destek alabiliyorlar.

Kosgeb Destekleri Nelerdir 2021?

KOSGEB Destekleri 2021 Alanları
  • Girişimcilik destekleri.
  • Ar-Ge, Teknolojik Üretim ve Yerlileştirme Destekleri.
  • İşletme Geliştirme, Büyüme ve Uluslararasılaşma Destekleri.
  • KOBİ Finansman Destekleri.
  • Laboratuvar Destekleri.
  • İŞGEM / TEKMER Destekleri.

KOSGEB 2021 destekleri nelerdir?

İşletmelerin alt yapılarına göre, küçük ölçekli teknolojik altyapı için 100.000 TL, orta ölçekli donanım için 200.000 TL ve büyük ölçekli altyapı için de 300.000 TL faizsiz kredi verilmektedir. KOSGEB hibe desteğinde ise girişimcilere 50.000 – 65.000 TL arasında geri ödemesiz kredi verilmektedir.