Prof Dr Ali Akyüz Kimdir?

İçindekiler:

  1. Prof Dr Ali Akyüz Kimdir?
  2. Prof Dr Ali Akyüz kaç yaşında?
  3. Prof Dr Dursun Buğra kimdir?
  4. Profesör Dr Dursun Buğra nereli?
  5. Profesör Dr Dursun Buğra kaç yaşında?
  6. Prof Dr Cumhur Yeğen kimdir?
  7. Dr Mustafa Ümit Uğurlu kimdir?
  8. Bahadır Güllüoğlu kimdir?
  9. Bahadır Güllüoğlu hangi hastanede?

Prof Dr Ali Akyüz Kimdir?

28 yıl önce profesör olan Ali Akyüz, 2000 yılından bu yana da İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürütüyor. Ayrıca Akyüz, Türkiye'nin ilk “Cerrahi Gastroenteroloji Endoskopi Ünitesi”'ni kuran isim olarak biliniyor. 1945 yılında Trabzon, Of, Yukarı Kışlacık Köyü'nde doğdu.

Prof Dr Ali Akyüz kaç yaşında?

Ali Akyüz (1945 - .... ) - Kim Kimdir? - FORSNET. 1945 yılında Trabzon'un Of ilçesi'nin Yukarı Kışlacık Köyü'nde doğdu. İlk ve ortaokulu Of'ta tamamladıktan sonra Trabzon Lisesi'ne başladı ve 1962 yılında mezun oldu.

Prof Dr Dursun Buğra kimdir?

Buğra Türk Kolon Rektum Cerrahisi Derneği Eski Başkanı ve Uluslararası Kolon Rektum Cerrahisi Üniversiteler Birliği icra kurulu üyesidir. ... Dursun Buğra, halen Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı ve Amerikan Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünde görev yapmaktadır.

Profesör Dr Dursun Buğra nereli?

27.11.1954 Karadeniz Ereğli doğan Prof. Dr. Dursun Buğra, İlköğrenimini Fatih İskenderpaşa ilkokulu, Orta ve Lise eğitimini Galatasaray Lisesinde tamamladı. 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu.

Profesör Dr Dursun Buğra kaç yaşında?

Dr. Dursun Buğra, 'te Karadeniz Ereğli'de doğmuştur. İlköğrenimini Fatih İskenderpaşa İlkokulu, Orta ve Lise eğitimini Galatasaray Lisesinde tamamlamıştır. 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.

Prof Dr Cumhur Yeğen kimdir?

Cumhur Yeğen Marmara Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor. Prof. ... Cumhur Yeğen Genel Cerrahi, uzmanıdır.

Dr Mustafa Ümit Uğurlu kimdir?

Dr. Mustafa Ümit Uğurlu T.c. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor. Uzm. ... Mustafa Ümit Uğurlu Genel Cerrahi, uzmanıdır.

Bahadır Güllüoğlu kimdir?

Mahmut Bahadır Güllüoğlu T.c. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor. Prof. Dr. ... Mahmut Bahadır Güllüoğlu Genel Cerrahi, uzmanıdır.

Bahadır Güllüoğlu hangi hastanede?

Bahadır Güllüoğlu | Academic Hospital.