Apple kimliğine nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Apple kimliğine nasıl giriş yapılır?
  2. iTunes Store is unable to process purchases at this time please try again later ne demek?
  3. iTunes storeye nasıl giriş yapılır?
  4. iPhone Uygulama Güncellemesi Nasıl Yapılır?
  5. iTunes Store a giriş yapın ne demek?

Apple kimliğine nasıl giriş yapılır?

Android uygulamasından, Windows uygulamasından veya herhangi bir web tarayıcısından giriş yapmak için Apple ile Giriş Yap'a dokunun, sonra Apple kimliğinizi ve parolanızı girin.

iTunes Store is unable to process purchases at this time please try again later ne demek?

The iTunes Store is unable to process purchases at this time hatası nasıl çözülür? Bu sorun App Store ve iTunes Store sunucularına erişim sağlanamadığı için çıkıyor. Bu hatanın sebebi siz de olabilirsiniz Apple da. ... Olması gereken tarihten çok uzak bir tarih ayarlıysa App Store'a giriş yapamazsınız.

iTunes storeye nasıl giriş yapılır?

iTunes Store'a giriş yapma
  1. PC'nizdeki iTunes uygulamasında , Hesap > Giriş Yap'ı seçin.
  2. Aşağıdakilerden birini yapın: Apple kimliğinizle giriş yapma: Apple kimliğinizi ve parolanızı girin, sonra İleri'yi tıklayın. Apple kimliği yaratma: Yeni Apple Kimliği Yarat'ı tıklayın ve ekrandaki yönergeleri izleyin.

iPhone Uygulama Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Uygulamalarınızı elle güncelleme
  1. App Store'u açın.
  2. Ekranın üst tarafındaki profil simgenize dokunun.
  3. Bekleyen güncellemeleri ve sürüm notlarını görmek için aşağı kaydırın. Bir uygulamanın yanındaki Güncelle seçeneğine dokunarak sadece bu uygulamayı güncelleyebilir veya Tümünü Güncelle'ye dokunabilirsiniz.

iTunes Store a giriş yapın ne demek?

iTunes Store'a giriş yapma Bir Apple kimliğiniz olduktan sonra müzik ve video satın almak, hesap bilgilerinizi görüntülemek veya değiştirmek ve satın alma geçmişinizi görmek için iTunes Store'a giriş yapabilirsiniz. PC'nizdeki iTunes uygulamasında , Hesap > Giriş Yap'ı seçin.