Beşiktaş Vodafone sponsorluk anlaşması ne zaman bitiyor?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Vodafone sponsorluk anlaşması ne zaman bitiyor?
  2. Vodafone Arena isim hakkı ne zaman bitiyor?
  3. Beşiktaş Vodafone anlaşması ne kadar?
  4. Türk Telekom Arena isim hakkı ne zaman bitiyor?
  5. Beşiktaş stadyumu kimin?
  6. Fenerbahçe Stad isim hakkı ne zaman bitiyor?
  7. Macron hangi takımlara forma yapıyor?
  8. Fenerbahçe Puma anlaşması kaç yıl?
  9. Vodafone Park kim tarafından yapıldı?
  10. Beşiktaş Vodafone Park kim yaptırdı?

Beşiktaş Vodafone sponsorluk anlaşması ne zaman bitiyor?

Siyah beyazlılar bu alanda yıllarca İngiliz GSM operatörü Vodafone ile çalıştı. Tarihi anlaşmada stat sponsorluğu ve forma göğüs sponsorluğu bulunuyordu. Ancak Vodafone, forma göğüs sponsorluğunu 2020 yılında sonlandırdı. Bunun üzerine ise sırt sponsoru Beko forma göğüs sponsoru oldu.

Vodafone Arena isim hakkı ne zaman bitiyor?

Stadın açılması ve gelen şampiyonlukların ve Avrupa'daki başarılı sonuçların da etkisiyle Beşiktaş'a verdiği sponsorluk desteğinin çok daha fazlasını, özellikle Beşiktaşlılardan geri dönüş olarak alan Vodafone, stadın üzerindeki isim hakkını 2028 yılına kadar sürdürecek.

Beşiktaş Vodafone anlaşması ne kadar?

"Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında 2014/2015 sezonundan başlamak üzere forma göğüs reklamı (ana sponsorluk) için 3+2 yıllık toplam 29 milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştır. Ayrıca, hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Türk Telekom Arena isim hakkı ne zaman bitiyor?

2020 yılının Mart ayında, Galatasaray ile Türk Telekom arasında imzalanan sözleşme ile stadyumun mevcut isim sponsorluğu anlaşması ₺30.000.000 karşılığında 2020-21 sezonu sonuna kadar uzatıldı.

Beşiktaş stadyumu kimin?

Beşiktaş Vodafone Park/Sahipleri

Fenerbahçe Stad isim hakkı ne zaman bitiyor?

arasında 2015-2016 sezonundan başlayıp 2024-2025 sezon sonuna kadar (10 sezon için) geçerli olmak üzere, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stad ismi ve diğer muhtelif reklam ve tanıtım haklarını kapsayan 90 milyon ABD Doları tutarında bir sözleşme imzalanmıştır.”

Macron hangi takımlara forma yapıyor?

Türkiye'de Macron Türkiye'nin başarılı futbol kulübü Trabzonspor'a teknik ekipman sponsor olan Macron, 2018 yılında imzalanan anlaşma ile Trabzonspor Futbol A Takımı ve altyapı takımlarının resmi teknik sponsoru olmuştur.

Fenerbahçe Puma anlaşması kaç yıl?

Fenerbahçe ile PUMA arasındaki anlaşmanın süresinin 2 yıl olduğu açıklandı. İç saha ve deplasman formaları imza töreninde tanıtılırken, üçüncü formanın 19 Ağustos'ta global bir etkinlikle duyurulacağı belirtildi.

Vodafone Park kim tarafından yapıldı?

Beşiktaş İnşaat Yatırımları A.Ş. ve Kiptaş A.Ş. konsorsiyumu tarafından projelendirilen ve 2013 Haziran ayında mevcut BJK İnönü Stadyumu yıkılarak aynı yerde inşasına başlanan futbol stadyumu. Vodafone, stadyuma 2014-15 sezonundan başlayarak 15 sezon isim sponsoru olmuştur.

Beşiktaş Vodafone Park kim yaptırdı?

Bünyamin Derman Metin Demir Vodafone Park/Mimarları