Babil neden yok?

İçindekiler:

  1. Babil neden yok?
  2. Babil hangi gun?
  3. Babil ne zaman başladı?
  4. Babil 18 bölüm yok mu?
  5. Babil neden yok ?
  6. Babil 20 bölümde bitiyor mu?
  7. Babil 18 bölüm ne zaman başlayacak?
  8. Babil dizisi final mi?
  9. Babil dizisi kaldırıldı mı?
  10. Babil 1 sezon kac bolum?

Babil neden yok?

Ekranı başına geçen seyirciler Star TV'de Babil dizisinin yeni bölümünü göremeyince bu sorunun yanıtı merak edildi. Babil dizisinin bugün İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle yayınlanmadığı öğrenildi.

Babil hangi gun?

Babil dizisi her hafta Cuma günleri Star TV'de yayınlanmaktadır.

Babil ne zaman başladı?

Babil/İlk bölüm yayın tarihi

Babil 18 bölüm yok mu?

Dizinin yeni bölümü iptal edildi. Sebebi ise İzmir'de yaşanan, vatandaşlarımızın vefat etmesi ve yaralanması ile sonuçlanan deprem felaketi olarak gösterildi. Babil dizisinin sosyal mecralarından yapılan açıklamada dizinin 18. bölümünün 30 Ekim Cuma, yani bu akşam yayınlanmayacağı duyuruldu.

Babil neden yok ?

Babil dizisinin yeni bölümü bugün yani 30 Ekim Cuma ekranlara gelmeyecek . Dizinin resmi twitter hesabından yapılan açıklamaya göre İzmir'de gerçekleşen deprem sebebiyle bu akşam Babil dizisi olmayacaktır. ... "İzmir'de gerçekleşen deprem sebebiyle bu akşam Babil dizisi yayınımız olmayacaktır.

Babil 20 bölümde bitiyor mu?

Star'da ekrana gelen dizi, oyuncu kadrosuyla büyük ilgi görmüştü. Babil 20. bölümde final kararı aldı. ... Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay gibi isimleri buluşturan Babil dizisi ilk bölümüyle Ocak ayında ekrana gelmişti.

Babil 18 bölüm ne zaman başlayacak?

Star TV'nin internet sitesindeki yayın akışında Babil dizisinin 18. yeni bölümünün Cuma günü saat 20.00'de yayınlanacağı gözüküyor.

Babil dizisi final mi?

Babil/Son bölüm yayın tarihi

Babil dizisi kaldırıldı mı?

Kadrosunda Ozan Güven, Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi yıldız isimlerin yer aldığı Babil yayından kaldırılmayacak. Babil final yapmayacak. ... Babil dizisi yayınlanmaya devam edecek.

Babil 1 sezon kac bolum?

Genel bakış
SezonBölüm sayısı
110
210
1 satır daha