Ziraat katılım şifresi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Ziraat katılım şifresi nasıl alınır?
  2. Ziraat katılım anahtar ne demek?
  3. Ziraat katılım kartı nedir?
  4. Bankkart kredi karti nedir?
  5. Ziraat Mobil Güvenli mi?

Ziraat katılım şifresi nasıl alınır?

Bankkart şifremi nasıl alabilirim? Kredi kartı şifre işlemlerini Katılım Mobil, İnternet Şubesi ve 0850 220 50 00 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat katılım anahtar ne demek?

Katılım Anahtar, bankamız dijital kanallarında güvenlik doğrulaması amacıyla kullanılır. Katılım anahtar sadece size özel ve değiştirebileceğiniz bir bilgidir. 01.01.2021 itibarı ile yasal düzenlemeler doğrultusunda Anne Kızlık Soyadı,vb. kimlik bilgileri güvenlik doğrulamalarında artık kullanılmayacaktır.

Ziraat katılım kartı nedir?

Banka kartı, Bankamız tarafından müşterilere açılan cari hesaplara tanımlanan ve günlük belirlenen limitler dâhilinde alışveriş ve para çekme işlemi yapılmasına olanak sağlayan bir ödeme aracıdır.

Bankkart kredi karti nedir?

Ziraat Bankasının sunduğu Bankkart ile kredi kartı ve banka kartı tek bir kartta buluşuyor. Kartınızın ön yüzünde kredi kartı numaranız yer alırken, arka yüzünde ise banka kartı numaranız yer alır. POS veya ATM'de yapmanız gereken tek şey, kartınızı taktıktan sonra ekrandan hangi kartınızı kullanacağınızı seçmektir.

Ziraat Mobil Güvenli mi?

Ayrıca hem Ziraat Mobil hem de İnternet Bankacılığı girişlerinde güvenlik tercihi olarak sunulan Ziraat Onay teknolojisi sayesinde, müşterilerimizin akıllı cep telefonları üzerinden cihaz eşleşmesi yapılarak üst düzey bir güvenlik doğrulaması sağlanmaktadır.