PlayStation 4 kutusunda neler var?

İçindekiler:

  1. PlayStation 4 kutusunda neler var?
  2. PS GB yeterli mi?
  3. Bir Play Station 4 oyunu kaç gb?
  4. PlayStation Camera ne işe yarar?
  5. Pc4 nasıl açılır?
  6. PlayStation kumandası nasıl kullanılır?

PlayStation 4 kutusunda neler var?

PlayStation'un kutu içeriği konsol, DualShock 4 controller, birer adet HDMI, güç ve USB kablosu ile birlikte yine bir adet mono kulaklıktan oluşuyor. PlayStation 4 ile ilgili yazılı materyaller ise bütün elektronik cihazlarda olduğu gibi içeriğini tamamlayan diğer öğeler olarak kutudan çıkıyor.

PS GB yeterli mi?

Disk olarak oynamanız bir şey değiştirmez, oyunların dosyaları ve güncelleştirmeleri yine cihaza yükleniyor. 500 GB bu oyunlar için yeterlidir ancak yeni oyunlar oynamaya başladıkça boş alan çok çabuk tükenecektir.

Bir Play Station 4 oyunu kaç gb?

PS4'ün tüm çıkış oyunlarının boyutlarını yayınlayan PlayStation LifeStyle dergisi, ilk günden tüm oyunları alırsanız tam 376,3 GB'lık bir alana ihtiyaç duyacağınızı belirtti.

PlayStation Camera ne işe yarar?

Aynı zamanda PlayStation VR sanal gerçeklik kulaklığını izlemek için kullanılan hareket sensörüdür. Tüm PlayStation VR oyunları, kamerayı hem kafa takibi hem de PlayStation Move kontrolörleri için kullanır ve gerektirir.

Pc4 nasıl açılır?

PS4'ün açılması için ilk olarak bir prize takılı olması gerekir. Aygıtı açmak için prize takılı durumdaki PS4'ün üzerindeki güç düğmesine basılır. Bu işlemin ardından PS4 üzerinde mavi bir ışık belirecektir. Bu ışık yanıp sönmeye başlar ve beyaz olarak yanmaya devam eder.

PlayStation kumandası nasıl kullanılır?

Kontrol cihazı üzerindeki PS düğmesine basın ve ardından bir kullanıcı seçin.
  1. Bir kontrol cihazını ilk kez kullanırken, cihazı PS4™ sisteminize eşlemeniz gerekir.
  2. Aynı anda en fazla dört kontrol cihazı kullanılabilir. PS düğmesine bastığınızda, ışıklı çubuk kullanıcıya atanan renkte yanacaktır.