Lazer liposuction nedir?

İçindekiler:

  1. Lazer liposuction nedir?
  2. Lazer liposuction nerelere yapılır?
  3. 3D lazer liposuction nedir?
  4. Lazer lipoliz ile ne kadar yağ alınır?
  5. Lazer liposuction acıtır mı?
  6. Liposuction nerelere uygulanır?
  7. Yağ aldırma zor mu?

Lazer liposuction nedir?

Lipo Lazer ile uygulanan Lipo Lazer yağ eritme yöntemi, Vücudunuzda bulunan ve diyet egzersiz gibi yöntemlerle verilemeyen kalıcı ve inatçı aşırı kiloların bölgesel zayıflama yöntemiyle eritilmesini sağlayan bir tür ameliyatsız estetik zayıflama yöntemidir.

Lazer liposuction nerelere yapılır?

Bu uygulama özellikle kalça, basen, karın ,bel, diz gibi inatçı yağlanmaların ve bölgesel fazlalıkların görüldüğü bölgelere uygulanır.

3D lazer liposuction nedir?

3D Lazer Lipoliz, Ultrason ve Radyofrekans teknolojilerini aynı anda kullanarak vücudu şekillendirirken daha az doku gevşemesi oluşturmayı hedefleyen bir teknolojidir. Etkili yağ parçalama ve vücut şekillendime ile birlikte, dokuda sıkılaşma ana amaçtır.

Lazer lipoliz ile ne kadar yağ alınır?

Hastanın sağlığı açısından risk olmayacak miktarda, lazerle yağ aldırma işlemi gerçekleştirilir. Lazer Lipolizde, "kaç litre alınır" sorusunun cevabı, totalde 4-4.5 lt yağ alınabilmektedir. Kilo ile lt tanımları farklıdır. Totalde 4-4.5 lt yağ alındığı için, bölge sayısı, miktara göre belirlenir.

Lazer liposuction acıtır mı?

İşlemler Acıtır Mı ? Lazer lipolizde ısı enerjisi hissedilir. Hem bu hissi hem de operasyonun yapılması için kanüllerin deri altına girişini hissetmemek için uygulamadan önce işlem bölgesi ve çevresine lokal anestezi kremi sürülür. Bu şekilde hasta konforu sağlanır ve işlem acısız şekilde hızlıca tamamlanır.

Liposuction nerelere uygulanır?

Liposuction (Yağ Alma) İşlemi Nerelere Uygulanabilir? Boyun - gıdı, kol, karın-göbek, bel, sırt, basen, bacak ve diz içleri sıklıkla vücut şekillendirme amacıyla liposuction yapılabilecek alanlar arasında yer almaktadır.

Yağ aldırma zor mu?

Ameliyat, genel anestezi altında uygulanır. Hastaların ameliyatın ardından hafif sızlama şeklinde ağrıları olabilir ancak bunlar kısa sürelidir ve geçicidir. Bu nedenle liposuction hastalar için zor bir ameliyat değildir.