Hüseyin Yücel Bahçeşehir kimdir?

İçindekiler:

  1. Hüseyin Yücel Bahçeşehir kimdir?
  2. Semra Yücel Kimdir Bahçeşehir?
  3. Hüseyin Yücel babası kimdir?
  4. Bahçeşehir Koleji sahibi kimdir?
  5. Hasan Hüseyin Yücel Kimdir?
  6. Semra kaynana kimdir?
  7. Semra kaynana nın kaç çocuğu var?
  8. Enver Yücel nereli?

Hüseyin Yücel Bahçeşehir kimdir?

Aslen Giresunlu olan Hüseyin Yücel 11 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Üniversiteden 2005'te mezun olduktan sonra Türkiye'ye dönen Yücel, aile şirketlerinde çeşitli bölümlerde farklı görevlerde bulundu. ... 2011 yılında ise Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okullarının İcra Kurulu Başkanlığını üstlendi.

Semra Yücel Kimdir Bahçeşehir?

Semra Yücel, yılında İstanbul'da doğdu. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın Başkanı Enver Yücel ile 1981 yılında evlenen Semra Yücel, Hüseyin ve Begüm Yücel'in annesi, Ada ve Peyker'in babaannesi, Aslan ve Kaplan'ın ise anneannesidir. ...

Hüseyin Yücel babası kimdir?

Enver Yücel Hüseyin Yücel/Babalar

Bahçeşehir Koleji sahibi kimdir?

Enver Yücel, 1974 yılında henüz 17 yaşında bir gençken adım attığı eğitimcilik mesleğini bugün global bir eğitim markası haline getirdiği Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının vizyoner kurucusu olarak sürdürüyor.

Hasan Hüseyin Yücel Kimdir?

Yücel, aslen Giresunlu'dur ve 11 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Saint Benoit Lisesi'nin ardından Fransa'ya giderek Paris 1 Panthéon-Sorbonne Üniversitesi Ekonomi ve İşletme bölümlerinde lisans eğitimini tamamladı. ... Evli ve iki çocuk babası olan Hüseyin Yücel, İngilizce ve Fransızca biliyor.

Semra kaynana kimdir?

Semra Yücel, 1955 yılında doğmuştur. Yarı Boşnak, yarı Çerkez bir aileden gelmektedir. Babası havacı astsubay Halim Bey, annesinin adı Sabriye Hanımdır. Süheyla Gürbüzer adında ablası vardır.

Semra kaynana nın kaç çocuğu var?

Ata (d.1981), Anıl (d.1992) adında iki oğlu ve Seçil (d. 1979) adında kızı vardır. Oğlu Ata 2005 yılında vefat etti. Otel odasında ölü bulunan Ata Türk'ün kan örneğinde yapılan incelemede “aşırı miktarda Extacy adlı uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli ilaç maddesine” rastlandı.

Enver Yücel nereli?

Hayatı 1957'de Giresun'da bağlı Piraziz ilçesinde Şeyhli köyünde doğan Enver Yücel, lise eğitimini yatılı olarak Haydarpaşa Lisesi'nde tamamladı. Sonrasında bugünkü ismi Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi olan İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü'nde Matematik bölümünü bitirdi.