Elektroterapi Kaç Seans?

İçindekiler:

  1. Elektroterapi Kaç Seans?
  2. Elektro seansı nedir?
  3. Rasping Pro nedir?
  4. G5 bölgesel incelme nedir?
  5. Dilan Polat Dipotens nedir?
  6. Rasping cihazı ne işe yarar?
  7. Elektroterapi hangi durumlarda kullanılır?
  8. Hangi hastalıkta hangi elektroterapi uygulanır?
  9. Dipotens ne ise yarar?
  10. Dilan Polat elektro ne işe yarar?
  11. G5 cihazı ne işe yarar?

Elektroterapi Kaç Seans?

Hasta Elektroterapi seansına alınmadan önce bir takım testlerden geçirilerek kişinin vücut yağlarının yoğunluğu ve dağılımı tespit edilir. Sonrasında hangi Elektroterapi uygulamasına alınacağı bir uzman tarafından kararlaştırılır. Tedavi ortalama olarak 24 seansta tamamlanır ve her bir seans 45 dakika sürmektedir.

Elektro seansı nedir?

Elektroterapi uygulaması ile kılcal damarlarda genişletme (vazodilatasyon) ve yağ yakımı (lipoliz) yapılmaktadır. Bu uygulama sırasında dokularda oluşan yüzeysel ısınma ile metabolizmada hızlanma, kan dolaşımında artış ve lenfatik dolaşım sağlanmaktadır.

Rasping Pro nedir?

Rasping, sadece belli başlı bölgelerde biriken yağların yakılması için uygulanan alternatif bir zayıflama yöntemidir. Rasping Nasıl Uygulanır? Rasping, genellikle haftada bir ya da iki kez, bel, karın, basen ve sırt bölgesine uygulanır. Vücudun bu kısımlarında biriken yağlar, rasping cihazlarıyla parçalanır.

G5 bölgesel incelme nedir?

G5 adı verilen özel cihazı ile ritmik titreşimsel hareketler ile gerçekleştirilen bir masaj tekniğidir. Hızlı titreşimler ile bölgesel uygulamada hem sıkılaşma hem de selülit görünümünün giderilmesi sağlanmaktadır.

Dilan Polat Dipotens nedir?

Dipotens mikro ve galvanik akım ile birleştirilerek kullanılan özel geliştirilmiş elektro terapi cihazıdır. Vücudun doğal formuna kavuşmasını sağlar Selülitin giderilmesini, zayıflamış liflerin bağlayıcı dokularını yenileyip onarılmasını sağlar.

Rasping cihazı ne işe yarar?

Rasping makinası ile vücutta fazlalık olarak görülen ve istenmeyen yağlı bölgelerdeki yağ hücrelerine yüksek frekanslı ses dalgaları iletilir ve bu sayede yağların yakılması sağlanır.

Elektroterapi hangi durumlarda kullanılır?

Çok yaygın bir kullanım alanı olan elektroterapi tedavisi, kronik ya da akut ağrılı hastalıklarda kan dolaşımını artırmak, kas spazmını çözmek, ödemi azaltmak ve yok etmek ile ağrı kesici etki oluşturmak için kullanılır.

Hangi hastalıkta hangi elektroterapi uygulanır?

Elektroterapi Hangi Hastalıklarda Kullanılır?
  • Bel – Boyun Ağrıları
  • Eklem Ağrıları
  • İnme ve Felç
  • Beyin Travması
  • Omurilik Hasarı
  • Parkinson Rehabilitasyonu.
  • MS Rehabilitasyonu.
  • Romatolojik Rehabilitasyon.
Daha fazla öğe...

Dipotens ne ise yarar?

Dipotens mikro ve galvanik akım ile birleştirilerek kullanılan özel geliştirilmiş elektro terapi cihazıdır. Vücudun doğal formuna kavuşmasını sağlar Selülitin giderilmesini, zayıflamış liflerin bağlayıcı dokularını yenileyip onarılmasını sağlar.

Dilan Polat elektro ne işe yarar?

Nöromüsküler sistemin düşük voltajlı elektrik akımı ile uyarılmasını mümkün kılan elektro stimülasyon cihazı, son dönemlerde zayıflamak isteyen kişilerin isteklerini yerine getirme konusunda başarılı sonuçlar vermektedir.

G5 cihazı ne işe yarar?

G5 masajı, ritmik bir masaj aleti olan özel cihazı ile uygulanan, hızlı titreşimlerle sıkılaşma sağlayan ve selülit giderici etkisi olan bir uygulamadır. Özellikle selülit tedavisi ve bölgesel zayıflamada kullanılan G5, kaslarda biriken laktik asit ve ödemin atılmasında ve spazm tedavilerinde de oldukça başarılıdır.