Facebookta nasıl itiraz edilir?

İçindekiler:

  1. Facebookta nasıl itiraz edilir?
  2. Facebook şikayet edince ne olur?
  3. Facebook hesabım geçici olarak kilitlendi ne yapmam lazım?
  4. İnstagram şikayet edince ne olur?
  5. İnstagram hesabı şikayet edince ne olur?
  6. Yanlışlıkla kapatılan facebook nasıl açılır?

Facebookta nasıl itiraz edilir?

Taleple İlgili Karara İtiraz Edin bilgi kutusunda İtiraz Gönder'i seçin. (Kararı onaylamak için İtirazı Kabul Et'i seçin.) Gösterilen mesajları gözden geçirin ve sonra İtiraz Gönder'i seçin. İtirazınızı destekleyecek kanıtlar (mesaj, fotoğraf veya başka belgeler) girin.

Facebook şikayet edince ne olur?

Bir şey Facebook'a şikayet edildiğinde, şikayet tarafımızca incelenir ve Topluluk Standartlarımızı ihlal eden her şey kaldırılır. Sorumlu kişiyle iletişime geçersek adınız ve diğer kişisel bilgileriniz tamamen gizli tutulur.

Facebook hesabım geçici olarak kilitlendi ne yapmam lazım?

Eğer ki karşınıza “Hesabınız geçici olarak kilitlendi” ifadesi çıkarsa şu yolları izleyin: Facebook sizden cep telefonu numaranızı isteyecek. Bunu girdikten sonra telefonunuza bir doğrulama kodu gelecek. Doğrulama kodunu girdikten sonra yeniden Facebook hesabınıza ulaşabilirsiniz.

İnstagram şikayet edince ne olur?

Instagram hesabı şikâyeti ile ilgili net bir sayı belirtmemiştir. ... Bu kriterlerin Instagramın istediği kullanım şartlarına uyması durumunda şikâyet edilen hesap kapatılmaktadır. Uymaması durumunda yine referans olarak alınarak şikâyet edilen hesap kapatılmamaktadır.

İnstagram hesabı şikayet edince ne olur?

Şikâyet eden ve edilen hesabın takipçi sayılarını göz önünde bulundurarak hesap kapatma işlemi gerçekleştirir. Yani çok takipçi sayısına sahip bir hesap az takipçi sayısına sahip bir hesabı şikâyet ettiğinde instagram bunu, takipçi sayısı fazla olan hesabı dikkate alarak şikâyet edilen hesabı kapatmaktadır.

Yanlışlıkla kapatılan facebook nasıl açılır?

Eski hesabıma kavuşmanın bir yolu yok mu?” diye düşünüyorsanız Facebook yetkililerine e-posta atabilirsiniz. Bu yöntemi uygunsuz içerik sebebiyle kapatılan Facebook hesabınızı açmak için de kullanabilirsiniz....E-posta Yoluyla Hesap Açma
  1. disabled@facebook.com.
  2. appeals@facebook.com.
  3. info@facebook.com.