Galatasaray Arsenal 2000 Hangi Kanalda?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Arsenal 2000 Hangi Kanalda?
  2. Galatasaray Arsenal 2000 kaç kaç bitti?
  3. Galatasaray'ın bu akşamki UEFA maçı kaç kaç?
  4. 2000 yılı UEFA şampiyonu hangi takımdır?
  5. Milenyum Kupası gerçek mi?
  6. Galatasaray gruplara kaldı mı?
  7. Galatasaray Avrupa Ligi'ne katılabilecek mi?
  8. Galatasaray Real Madrid Süper Kupa maçı nerede oynandı?
  9. Galatasaray'ın ilk teknik direktörü kimdir?
  10. Galatasaray'ın UEFA maçı hangi tarihte?

Galatasaray Arsenal 2000 Hangi Kanalda?

Galatasaray - Arsenal maçı Star TV'de yayınlanacak.

Galatasaray Arsenal 2000 kaç kaç bitti?

Türk kulübü Galatasaray ile İngiliz kulübü Arsenal arasında oynanan ve normal süresi 0-0 biten maçı Galatasaray, penaltı vuruşları sonucu 4-1 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Galatasaray'ın bu akşamki UEFA maçı kaç kaç?

Galatasaray, yenik duruma düştüğü maçta Randers'ı 2-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi gruplarına adını yazdırdı.

2000 yılı UEFA şampiyonu hangi takımdır?

UEFA Kupası 1999-2000 sezonunun şampiyonu Galatasaray olmuştur. 17 Mayıs 2000 tarihinde oynanan final maçında Arsenal ile karşılaşan kulüp, 0-0 tamamlanan maçın sonrası rakibini penaltı atışlarıyla 4-1 yenerek kupayı kazanmıştır.

Milenyum Kupası gerçek mi?

Merak edenlere hatırlatmak amacıyla; Galatasaray'ın Milan'ı eleyerek katıldığı UEFA kupasında hiç yenilmeden şampiyon olması ve ardından şampiyonlar ligi şampiyonu Real Madrid'i devirerek süper kupayı alması sonucu, 2000 yılının şerefine milenyum takımı olarak ilan edilmesine istinaden verilmiş kupadır.

Galatasaray gruplara kaldı mı?

SON DAKİKA: UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 1-1'in rövanşında Danimarka temsilcisi Randers'i 2-1 yenen sarı-kırmızılı ekip, adını gruplara yazdırdı. Galatasaray, "Kupa 2"de grup sistemine geçilmesinden sonra 4. kez gruplara katılma hakkı elde etti.

Galatasaray Avrupa Ligi'ne katılabilecek mi?

Galatasaray, PSV Eindhoven'a elenirse Avrupa macerası bitmeyecek. ... Galatasaray, PSV'ye elenirse yoluna Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda devam edecek. Orada turu geçmesi durumunda ise play-off oynayacak ve play-off turunun ardından gruplara katılabilecek.

Galatasaray Real Madrid Süper Kupa maçı nerede oynandı?

2000 UEFA Süper Kupa yılda bir UEFA tarafından düzenlenmektedir. Kupanın finali bu yılda, II. Louis Stadyumu'nda gerçekleştirilmiştir. Kupa finalinde o yılın UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu ile UEFA Kupası şampiyonu karşılaşmıştır. Kupaya uzanan taraf, uzatmalarda Mário Jardel'in attığı golle Galatasaray olmuştur.

Galatasaray'ın ilk teknik direktörü kimdir?

Fatih Terim Galatasaray/Teknik direktörler

Galatasaray'ın UEFA maçı hangi tarihte?

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, 26 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynanacak müsabakada Aleksei Kulbakov'un yardımcılıklarını Dmitri Zhuk ile Oleg Maslyanko üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Dzmitry Dzmitryieu olacak.