Boyner Kelebek indirimi kaç gün sürecek?

İçindekiler:

  1. Boyner Kelebek indirimi kaç gün sürecek?
  2. Boyner Çılgın Kelebek indirimi ne zaman bitiyor?
  3. Boyner indirim kaç gün?
  4. Boyner Kelebek nedir?
  5. Boyner Hediye Cekini nasil kullanirim?
  6. Black Friday ne zaman?
  7. Boyner Kara cuma ne zaman?

Boyner Kelebek indirimi kaç gün sürecek?

Beş gün sürecek Çılgın Kelebek kampanyası kapsamında kadın giyimden, erkek giyime, çocuk koleksiyonundan, aktif spor veya ev koleksiyonlarına uzanan seçili milyonlarca ürün ve yüzlerce markada avantajlı fiyatlar uygulanacak.

Boyner Çılgın Kelebek indirimi ne zaman bitiyor?

Türkiye'nin ve dünyanın en çok sevilen markaları, ünlü spor markalarının en trend ürünleri ve kozmetik kategorisinde indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşacak. 'Çılgın Kelebek' kampanyası, Boyner mağazaları ve boyner.com.tr'de 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak.

Boyner indirim kaç gün?

Boyner her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği “Çılgın Kelebek İndirimleri” adlı kampanyasını yeniden devreye soktu. Farklı markalara ait binlerce üründe yer alan yüzde 50'ye varan indirimler 3 gün boyunca alışveriş meraklıları ile buluşacak.

Boyner Kelebek nedir?

Tüketiciler Boyner'in Çılgın Kelebek kampanyası ile dünyanın ve Türkiye'nin popüler markalarının ve Boyner özel markalarının ürünlerini, sezon ortasında sezon sonu indirimli fiyatlardan alabilme ayrıcalığını yaşayacak.

Boyner Hediye Cekini nasil kullanirim?

Boyner Anahtar ile yapacağınız alışverişlerde Boyner indirim sağlayan çeki alabileceksiniz. Alışverişinizi sepete eklediğinizde indirim otomatik olarak hesabınıza tanımlanacaktır. Kullanımı için sepet sayfasına geldiğinizde indirim kuponları bölümünde hesabınıza tanımlanmış kupon koduna ulaşabilirsiniz.

Black Friday ne zaman?

BLACK FRİDAY NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Black Friday 2020 yılında 29 Kasım tarihine denk geliyor.

Boyner Kara cuma ne zaman?

Peki Boyner 2021 black friday ne zaman olacak? 2021 Black Friday kampanyaları bu sene 'de gerçekleşecek. Kasım ayının son haftasında birçok mağazanın ve e-ticaret sitesinin uygulayacağı Black Friday indirimleri ile yüzde 50, yüzde 80 gibi indirim oranlarıyla alışveriş yapabileceksiniz.