Yurtdışı telefon açtırma kaç TL?

İçindekiler:

  1. Yurtdışı telefon açtırma kaç TL?
  2. Yurt dışı kayıtlı telefon nereden alınır?
  3. En ucuz cep telefonu hangi ülkede?
  4. iPhone 11 yurt dışında ne kadar?
  5. Yurt dışı kayıtsız telefon nedir?
  6. Samsung cep telefonları en ucuz hangi ülkede?

Yurtdışı telefon açtırma kaç TL?

Yapılan bu artış ile yeni yılda yurt dışından getirilen telefonların IMEI kayıt ücreti 2.006 TL'ye yükselecek. Şu anki yurtdışı telefonlardan alınan IMEI kayıt ücreti ise 1.838,7 TL. Alınan bu kayıt ücreti, bireysel olarak getirilen ve ticari mahiyette olmayan cihazlar için geçerli.

Yurt dışı kayıtlı telefon nereden alınır?

Yasaya göre, yolcu beraberinde getirilen cihazların kayıt işlemi için pasaport sahibi olan kişilerin e-devlet sitesine veya abone kayıt merkezlerinden başvurması gerekiyor.

En ucuz cep telefonu hangi ülkede?

Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Asya ülkeleri de akıllı telefon fiyatlarının ucuz olduğu ülkeler arasında sayılıyor. Avrupa'da Belçika, Hollanda, Fransa, Almanya ve İrlanda akıllı telefon fiyatlarının daha düşük olduğu ülkeler olarak biliniyor.

iPhone 11 yurt dışında ne kadar?

iPhone 11 Türkiye Avrupa ve Amerika fiyat karşılaştırma Zira 1.449 dolara satılan iPhone 11 Pro Max 512 GB, Avrupa'da 1.607 € gibi bir fiyata satılıyor.

Yurt dışı kayıtsız telefon nedir?

Yurt dışından getirilen cihazlar, yurda giriş tarihinden itibaren 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Belirtilen süre içerisinde kayıt işlemi gerçekleştirilmeyen cihazlar kayıt dışı olmaları sebebiyle iletişime kapatılmaktadır.

Samsung cep telefonları en ucuz hangi ülkede?

Güney Kore'de diğer ülkelerde olduğuna nazaran daha uygun fiyatlı olarak sunulabileceği gibi aynı zamanda Hong Kong, Çin, Japonya, Singapur gibi ülkelerde de uygun fiyatlı olacak şekilde sunulmaktadır.