Tırmata Beach giriş ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Tırmata Beach giriş ücreti ne kadar?
  2. Tırmata Beach kimin?
  3. Kısırkaya Plajı paralı mı?
  4. Kilyos denize girilir mi?
  5. Kilyos sahili temiz mi?

Tırmata Beach giriş ücreti ne kadar?

Tırmata Beach'in güncel giriş ücreti hafta içi 70 TL, hafta sonu 95 TL ve 1 alkolsüz içecek hediye. 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz. 7-14 yaş arası kişi başı 40 TL. Bayram, tatil ve resmi tatillerde hafta sonu uygulaması yapılıyor.

Tırmata Beach kimin?

İstanbul'un tatil yerlerinin demirbaşı haline gelen Kilyos sahilinde 32 senedir işletmeciliğini üstlenen Tırmata Beach'in sahibi Mustafa Yanlı ile keyifli bir röportaj yaptık.

Kısırkaya Plajı paralı mı?

Özellikle İstanbul'da bulunması sebebiyle herkesin aklına ilk olarak Kısırkaya Plajı'nın ücretli mi yoksa ücresiz bir halk plajı mı olduğu sorusu geliyor. Kısırkaya, ücretsiz İstanbul plajları arasında bulunan nadir plajlardan bir tanesi.

Kilyos denize girilir mi?

İstanbul'da hafta sonu deniz, kum ve güneş keyfi denildiğinde ilk akla gelen yerlerden birisidir Kilyos. ... İstanbul'un en uzun sahil şeridinden birisine sahip Kilyos'un plajlarında tatilciler ve deniz tutkunları için her türlü imkan bulunmakta. İstanbul Avrupa yakasının en temiz denizi de Kilyos'ta diyebiliriz.

Kilyos sahili temiz mi?

İstanbul'un en uzun sahil şeridinden birisine sahip Kilyos'un plajlarında tatilciler ve deniz tutkunları için her türlü imkan bulunmakta. İstanbul Avrupa yakasının en temiz denizi de Kilyos'ta diyebiliriz.