Innovia 4 nedir?

İçindekiler:

  1. Innovia 4 nedir?
  2. Innovia 4 ne zaman teslim edilecek?
  3. Innovia 4 nerede olacak?
  4. Innovia 4 Kim Yapıyor?
  5. Innovia 4 de kaç konut var?
  6. Innovia hangi şirketin?
  7. Innovia Arifiye ne zaman teslim?
  8. Innovia nın sahibi kim?
  9. Yeşil Yatırım kimin?
  10. Yeşil Holding sahibi kimdir?
  11. Yeşil inşaat'ın sahibi kimdir?
  12. Yesil Holding ne is yapar?

Innovia 4 nedir?

14.000 konutluk Innovia Projesinin son etabı olan Innovia 4, Esenyurt merkezinde konumlanmış, E-5 ve E-6 otoyollarına 1'er km mesafede ve 2019 yılında açılması planlanan Esenyurt Metro istasyonuna yürüme mesafesinde, mükemmel konumu ile gelecek vadeden bir lokasyondadır.

Innovia 4 ne zaman teslim edilecek?

Daire teslimlerine Temmuz 2021 tarihinde başlanılacak ve Finansör Banka'nın bu projedeki garantör riski kapanacaktır. 4. İnnovia 4 Projesi inşaat imalat çalışmalarına başlanmıştır. Kat irtifakı kurulumu için arsa sahiplerinden vekâlet toplanması süreci devam etmektedir.

Innovia 4 nerede olacak?

Tamamı 4 etaptan meydana gelen Innovia projesi İstanbul'un gelişen bölgelerinden Esenyurt'ta konumlanıyor. Toplam 5800 daire yer alan İnnovia 4 projesinde 200 bin metrekare arsa alanına sahip. 14 bin konutluk dev yaşam projesi Innovia'nın son etabı olan İnnovia 4 projesi Yeşil GYO imzası ile yükseliyor.

Innovia 4 Kim Yapıyor?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yapılan Esenyurt Innovia 4 projesine dair bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çeşitli sebeplerle bitirilemeyen ve çok sayıda insanın mağdur olmasına neden olan projeye yeniden başlanılacağı açıklandı.

Innovia 4 de kaç konut var?

Yeşil GYO, Esenyurt'ta yer alan tamamı 4 etap ve 14 bin konuttan oluşan Innovia projesinin ilk üç etabının satışları tamamlandı. Dördüncü ve son etabın çalışmaları ise hızla devam ediyor. Yüzde 80'i yeşil alanlara ayrılan Innovia 4 projesinin sosyal alanları oldukça geniş.

Innovia hangi şirketin?

Türkiye'nin 14 bin konut ile en büyük projesi olan Innovia'yı da portföyünde bulunduran Yeşil GYO, Türkiye'nin konuta yatırımının kira geliri ile karşılanması noktasında Avrupa'da geldiği seviyeyi değerlendirerek yeni dönemde kar payı maksimizasyonu için portföyünü, kira geliri endeksli yatırım modeline dönüştürmeyi ...

Innovia Arifiye ne zaman teslim?

Evimi ne zaman teslim alabilirim? Innovia Arifiye projemizde teslim, 16 ay sonra yapılacaktır.

Innovia nın sahibi kim?

Yeşil Holding İnşaat Grubu'nun inovatif bakış açısının en büyük eseri olan Innovia Projesi hem kendi gayrimenkul değerini hem de bulunduğu bölgenin değerini arttırmıştır.

Yeşil Yatırım kimin?

YEŞİL YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ, İNFO YATIRIM ANONİM ŞİRKETİNİN bir iştirakidir.

Yeşil Holding sahibi kimdir?

2010 yılı Aralık ayında Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Ticaret A.Ş. ile birleştirdiği bu şirketin unvanı Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak değiştirilmiştir. Engin Yeşil, Türkiye'nin en köklü ayakkabı şirketlerinden Yeşil Kundura'nın da ortağı ve Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Yeşil inşaat'ın sahibi kimdir?

2010 yılı Aralık ayında Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Ticaret A.Ş. ile birleştirdiği bu şirketin unvanı Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak değiştirilmiştir. Engin Yeşil, Türkiye'nin en köklü ayakkabı şirketlerinden Yeşil Kundura'nın da ortağı ve Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Yesil Holding ne is yapar?

İnşaat sektöründe odaklanmış yapısı ile sektörde birçok ilke imza atan Yeşil Holding'in halka açık iştiraklerinden Yeşil GYO, gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere 1997 yılında kurulmuş bir portföy yönetim şirketidir.