Ibrahim saraçoğlu aslan pençesi ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. Ibrahim saraçoğlu aslan pençesi ne işe yarıyor?
  2. Düz yapraklı aslan pençesi nasıl kullanılır?
  3. Civanperçemi hamileliğe engel mi?
  4. Düz yapraklı aslan pençesi ne ise yarar?
  5. Adet düzensizliği için civanperçemi nasıl kullanılır?

Ibrahim saraçoğlu aslan pençesi ne işe yarıyor?

Genç kızlar ve kadınlar adet düzensizliği yaşıyorsalar, testere dişli arslanpençesi mükemmel bir yardımcıdır. O, aynı zamanda kadınlık hormonlarının dengelenmesinde de yardımcıdır. Rahimde oluşmuş miyom veya miyomların neden olduğu ara kanamaları da durdurabilme ve kontrol altına alabilme gücüne sahiptir.

Düz yapraklı aslan pençesi nasıl kullanılır?

Bu şifalı bitkinin kullanımı; Kaynayan 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı düz yapraklı aslan pençesi suya ilave edilecek 6 dakika kaynatılıp akşam yemeklerden sonra uykunuz geldiğinde ılıkken tamamen içiniz.

Civanperçemi hamileliğe engel mi?

Civanperçemi hamilelik döneminde kullanılması önerilmeyen bir bitkidir. Bu durum hemen akla civanperçemi düşüğe sebep olur mu sorusunu getirir. Civanperçeminin yağ asidi içeriği anne karnındaki bebeğin temel fonksiyonlarını engelleyebilir. Civanperçemi hamilelikte kullanımı istenmeyen sonuçlara sebep olan bir bitkidir.

Düz yapraklı aslan pençesi ne ise yarar?

Meme, lenfbezi, rahim ve prostat kanserlerini önleyici, hormon dengeleyici, menopoz dönemi şikâyetlerine karşı, iyi huylu prostat büyümesini önleyici, düzensiz regl dönemleri ve PMS'ye karşı (Post Menstrual Syndrome), migrene karşı, miyom gelişimini durdurucu olarak önerilmektedir.

Adet düzensizliği için civanperçemi nasıl kullanılır?

-Bir tatlı kaşığı civanperçemi, bir bardak kaynamış içme suyunun içine atılır. -Ağzı kapatılarak üç ila beş dakika arasında demlenmeye bırakılır. -Daha sonra süzülerek soğuması beklenir ve içilir. -Adet olmadan üç gün önce içilmeye başlanması tavsiye edilir.